Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πανικός στα ZARA με αυτό το φόρεμα που θα σας κάνει το fashion icon της βραδιάς και κοστίζει κάτω από 20 ευρώ

Άνετο και στυλάτο!

22 Δεκεμβρίου 2020 09:19
Πανικός στα ZARA με αυτό το φόρεμα που θα σας κάνει το fashion icon της βραδιάς και κοστίζει κάτω από 20 ευρώ

Το φόρεμα είναι ένα ρούχο εύκολο και άνετο για κάθε περίσταση, ωστόσο αν επιλέξετε και το σωστό θα κλέψετε απλά τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση. Για αυτό το λόγο είμαστε και εμείς εδώ καθημερινά για να εντοπίζουμε τα πιο fasion items της σεζόν για να είστε στην μόδα 7/24.

Το Athensmagazine.gr λοιπόν έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA ένα τέλειο κοντό μαύρο φόρεμα μεα δαντέλο που κοστίζει μόνο15,99 ευρώ και μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ ανάλογα με το παπούτσι που θα επιλέξετε.

Αν θέλετε να το αποκτήσετε κάντε την αγορά σας online από το eshop με ένα κλικ εδώ! Εμείς θα σας προτειναμε να το συνδυάσετε με αυτά τα τέλεια παπούτσια από τα καταστήματα luigi.

Μια μικρή περιγραφή

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΠΟ ΔΑΝΤΕΛΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
ΜΑΥΡΟ - 4437/264

Κοντό φόρεμα με λαιμόκοψη V και ασορτί δαντέλα. Μακρύ μανίκι με λάστιχο στο τελείωμα. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

ΥΛΙΚΑ EΞΩTEPIKO
97% lyocell
3% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ
* ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΟΛΙΔΙΑ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 30ºC σύντομο στύψιμο

Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό

Σιδέρωμα στους 150ºC max.

Στεγνό καθάρισμα με τετραχλωροαιθυλένιο

Να μην χρησιμοποιείται στεγνωτήριο

Τρομερή προσφορά από τα Luigi: Τα παπούτσια που κοστίζουν τώρα μόνο 24,99 ευρώ - Τρέξτε να προλάβετε

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο πρέπει να μπαίνουμε σιγά σιγά σε mood γιορτών για να αλλάξει η διάθεσή μας.

Τα παπούτσια είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά σε ένα ντύσιμο για αυτό το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα luigi το μποτάκι που θα απογειώσει το στυλ σου στις γιορτές!

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα παπούτσι που βγαίνει σε δύο χρώματα καφέ και μαύρο και κοστίζει τώρα μόνο 24,99 ευρώ από 49,99 ευρώ. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας online από το eshop κάνοντας κλικ εδώ!

Το Athensmagazine.gr θα σας πρότεινε να το συνδυάσετε με αυτό το φόρεμα από τα καταστήματα Zara που σίγουρα θα σας κάνει το απόλυτο fashion icon της βραδιάς.

Μια μικρή περιγραφή

Σαιζόν:
Φθινόπωρο-Χειμώνας
Φόρμα:
Κανονική
Τύπος Σόλας:
Τακούνι
Κατηγορία:
Μποτάκια με Τακούνι
Τύπος Παπουτσιού:
Μυτερό
Φόδρα:
Συνθετικό Υφασμα
Δέσιμο:
Φερμουάρ
Υψος Παπουτσιού:
19 CM
Υψος Τακουνιού:
9 CM
Υλικό:
Συνθετικό Δέρμα

ZARA: Πανζουρλισμός με φόρεμα basic - Κοστίζει μόνο 7,99€

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω του lockdown, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι σταματούν να σκέφτονται τους καταναλωτές τους. Έτσι τα ZARA, έχουν βάλει εκπτώσεις για να κάνετε τις αγορές σας, παρόλο που είστε στο σπίτι.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε ένα φόρεμα σε σούπερ τιμή. Κοστίζει 7,99 ευρώ από 12,95. Μη χάσετε την ευκαιρία! Αγοράστε το πριν εξαντληθεί.

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα με τις προσφορές, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα γκρι/ανθρακί φόρεμα με όρθιο γιακά και κοντό μανίκι. Πρόκειται για ένα φόρεμα που εκτός από στιλάτο είναι και άνετο. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ τις γόβες που μπορείτε να συνδυάσετε.

Μια μικρή περιγραφή:

Φόρεμα με όρθιο γιακά και κοντό μανίκι.

JOIN LIFE
Care for fiber: τουλάχιστον 50% από οργανικό βαμβάκι.

Βαμβάκι που καλλιεργείται χρησιμοποιώντας φυσικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα. Στην καλλιέργειά του, δεν χρησιμοποιούνται επίσης γενετικά τροποποιημένοι σπόροι, πράγμα που συμβάλλει στη διατήρηση της βιοποικιλότητας των σπόρων και της γονιμότητας του εδάφους. Για να το αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

Δείτε το:

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share