Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Luigi: Το απόλυτο χειμωνιάτικο παπούτσι - Κοστίζει κάτω από 30 ευρώ

Άνετο και στυλάτο!

21 Δεκεμβρίου 2020 13:37
Luigi: Το απόλυτο χειμωνιάτικο παπούτσι - Κοστίζει κάτω από 30 ευρώ

Αν θέλεις κι εσύ να κάνεις δικά σου τα πιο must παπούτσια της φετινής σεζόν, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το online κατάστημα Luigi και να τα βρεις στην προνομοιακή τιμή των 29,99 ευρώ. Ωστόσο πρέπει να βιαστείς γιατί οι προσφορές αυτές λήγουν σε λίγο καιρό.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα μαύρο μποτάκι αστραγάλου με άνοιγμα στο πλάι που θα απογειώσει το στυλ σου! Είναι πολύ άνετο και στυλάτο και πρέπει να το κάνετε δικό σας, αν θέλετε να είστε το απόλυτο fashion icon των Χριστουγέννων αλλά και της σεζόν.

Μπορείτε να το κάνετε δικό σας με ένα κλικ εδώ, ενώ παράλληλα το Athensmagazine.gr θα σας πρότεινε να το συνδυάσετε με αυτό το τέλειο φόρεμα.

Μια μικρή περιγραφή

Γυναικεία μποτάκια τύπου cowboy με ανοίγματα στο πλάι που διευκολύνουν την εφαρμογή του παπουτσιού. Λόγω του χοντρού τακουνιού που διαθέτουν χαρίζουν άνεση και σταθερότητα στο πάτημα. Ιδιαίτερα και ευκολοφόρετα για τα all day looks σου!
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Σαιζόν:

Φθινόπωρο-Χειμώνας

Φόρμα:

Κανονική

Κατηγορία:

Μποτάκια

Τύπος Παπουτσιού:

Cowboy

Φόδρα:

Συνθετικό Υφασμα

Υψος Παπουτσιού:

18 CM

Υψος Τακουνιού:

9 CM

Pattern:

Μονόχρωμο

Υλικό:

Συνθετικό Δέρμα

ZARA: Το διαχρονικό παλτό που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες σε τιμή σοκ

Αν θέλετε να είστε in fashion 7/24 τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε αυτό το μπλε σκούρο παλτό που ανακαλύψαμε από τα καταστήματα ZARA και κοστίζει κάτω από 40 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα το Athensmagazine.gr εντόπισε στα ZARA το απόλυτο, τέλειο και κλασσικό μπλε σκούρο παλτό με γιακά και πέτο που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μην το σκέφτεστε, αποκτήστε το μόνο με ένα κλικ εδώ και σίγουρα δεν θα το αποχωριστείτε όλο το χειμώνα. Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο φόρεμα.

Μια μικρή περιγραφή

ΠΑΛΤΟ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ - 8367/699

Παλτό με γιακά και πέτο και μακρύ μανίκι. Μπροστινές τσέπες με ρέλι. Κλείσιμο μπροστά με κουμπί.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

80% ΜΑΛΛΙ, 20% ΝΑΪΛΟΝ

ΦOΔPA

ΣΩΜΑ
100% ΡΕΓΙΟΝ

ΜΑΝΙΚΙΑ
100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ZARA: Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και εντυπωσιάστε τους γύρω σας με το φόρεμα που κοστίζει μόνο 15,99 ευρώ

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο πρέπει να μπαίνουμε σιγά σιγά σε mood γιορτών για να αλλάξει η διάθεσή μας.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA το τέλειο εμπριμέ φόρεμα που σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σας στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Πιο συγκεκριμένα το φόρεμα έχει γιακά και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα, ενώ το κόστος του ανέρχεται τώρα στα 15,99 ευρώ. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας online από το eshop μόνο με ένα κλικ εδώ ή με τη νέα μέθοδο του click away.

Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτά τα τέλεια παπούτσια!

Μια μικρή περιγραφή

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ-ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Κοντό φόρεμα με γιακά και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα. Κρυφές πλαϊνές τσέπες στη ραφή. Λεπτομέρεια νήμα μεταλλιζέ. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

99% ΒΙΣΚΟΖΗ, 1% ΜΕΤΑΛΛΟ

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΑ ΝΗΜΜΑΤΑ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share