Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

KEM: Το σακίδιο που δε θα θες να αποχωριστείς σε τιμή σοκ

Άνετο και στυλάτο!

21 Δεκεμβρίου 2020 12:59
KEM: Το σακίδιο που δε θα θες να αποχωριστείς σε τιμή σοκ

Οι τσάντες είναι από τα πιο βασικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας και φυσικά απαραίτητο αξεσουάρ για να ολοκληρώσει το ντύσιμό της. Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα καταστήματα ΚΕΜ ένα τέλειο σακίδιο για να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το συγκεκριμένο στιλ έχει γίνει must, αφού όλες οι γυναίκες έχουν από μια στην προσωπική τους συλλογή κυρίως σε μαύρο χρώμα, οπότε ήρθε η ώρα να αποκτήσετε και σε άλλο χρώμα. Το σακίδιο πλάτης είναι σε υφή Snake και βρίσκεται στις Χριστουγεννιάτικες προσφορές. Κάντε το δικό σας online από το eshop με ένα κλικ εδώ!

Το Athensmagazine.gr θα σας πρότεινε να την συνδυάσετε με αυτό το τέλειο διαχρονικό παλτό για όλες τις περιστάσεις.

Μια μικρή περιγραφή

Σακίδιο πλάτης σε συνθετικό υλικό Snake, με ασφαλές κλείσιμο με φερμουάρ και επιπλέον εξωτερική θέση με φερμουάρ για άμεση πρόσβαση σε όσα θεωρείτε απαραίτητα.

  • Ανάγλυφο συνθετικό υλικό
  • Σκούρο ασημί εξάρτημα
  • Κλείσιμο με φερμουάρ
  • Εξωτερική τσέπη με φερμουάρ
  • 32 cm (Υ) 13 cm (Π) 27 cm (Μ)

KEM: Το must - have κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας - Κοστίζει μόνο 25 ευρώ

Η τσάντα είναι μακράν ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ που απογειώνουν το στυλ της κάθε γυναίκας. Εμείς είμαστε εδώ και ψάχνουμε καθημερινά όλα τα fashion items της σεζόν, προκειμένου να είστε στην μόδα 7/24.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε μια υπέροχη χιαστί μαύρη τσάντα από τα καταστήματα ΚΕΜ που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να το αποκτήσετε online από το eshop με ένα κλικ εδώ και κοστίζει μόνο 25 ευρώ.

Tο Athensmagazine.gr σας προτείνει να την συνδυάσετε με αυτό το διαχρονικό παλτό.

Μια μικρή περιγραφή

Τσάντα χιαστί σε συνθετικό υλικό Elite. Ασφαλές κλείσιμο με φερμουάρ, ενιαίος εσωτερικός χώρος με τσεπούλα με φερμουάρ και θέση κινητού. Μακρύ χεράκι με λεπτομέρειες από αλυσίδα για χιαστί κράτημα.

Λείο συνθετικό υλικό

Ασημί εξαρτήματα

Εσωτερική τσέπη με φερμουάρ και θήκη κινητού

Κλείσιμο με φερμουάρ

Εσωτερικό επενδεδυμένο με φόδρα11 cm (Υ) 10 cm (Π) 20 cm (Μ)

KEM: Το απόλυτο δώρο για όλες τις γυναίκες - Κοστίζει κάτω από 30 ευρώ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι θέλουμε κάνουμε δωράκια στα αγαπημένα μας πρόσωπα προκειμένου να τους αλλάξουμε την ψυχολογία και να τους βάλουμε στο mood των Χριστουγέννων. Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και εντόπισε στα καταστήματα ΚΕΜ ένα τέλειο πορτοφόλι που σίγουρα θα ήθελε η κάθε γυνάικα.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα πορτοφόλι με πολλούς χώρους για χαρτονομίσματα, κέρματα, κάρτες και θήκες, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην προνομοιακή τιμή των 29 ευρώ. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online από το eshop με ένα κλικ εδώ!

Παράλληλα το Athensmagazine.gr Θα σας πρότεινε να το συνδυάσετε με αυτή την υπέροχη χιαστί τσάντα που είναι εξίσου σε καλή τιμή.

Μια μικρή περιγραφή

Πορτοφόλι σε συνθετικό υλικό Soft με χώρους για χαρτονομίσματα, κέρματα, κάρτες και θήκες.

  • Συνθετικό υλικό με πόρο
  • Χρυσά εξαρτήματα
  • Κλείσιμο με καπάκι
  • 11 cm (Υ) 3 cm (Π) 16 cm (Μ)
  • Θέσεις πιστωτικής κάρτας
  • Θέση χαρτονομισμάτων
  • Θέση κερμάτων
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share