Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA: Το διαχρονικό παλτό που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες σε τιμή σοκ

Προλάβετε την απίστευτη προσφορά

17 Δεκεμβρίου 2020 08:05
ZARA: Το διαχρονικό παλτό που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες σε τιμή σοκ

Αν θέλετε να είστε in fashion 7/24 τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε αυτό το μπλε σκούρο παλτό που ανακαλύψαμε από τα καταστήματα ZARA και κοστίζει κάτω από 40 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα το Athensmagazine.gr εντόπισε στα ZARA το απόλυτο, τέλειο και κλασσικό μπλε σκούρο παλτό με γιακά και πέτο που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μην το σκέφτεστε, αποκτήστε το μόνο με ένα κλικ εδώ και σίγουρα δεν θα το αποχωριστείτε όλο το χειμώνα. Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο φόρεμα.

Μια μικρή περιγραφή

ΠΑΛΤΟ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ - 8367/699

Παλτό με γιακά και πέτο και μακρύ μανίκι. Μπροστινές τσέπες με ρέλι. Κλείσιμο μπροστά με κουμπί.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

80% ΜΑΛΛΙ, 20% ΝΑΪΛΟΝ

ΦOΔPA

ΣΩΜΑ
100% ΡΕΓΙΟΝ

ΜΑΝΙΚΙΑ
100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ZARA: Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και εντυπωσιάστε τους γύρω σας με το φόρεμα που κοστίζει μόνο 15,99 ευρώ

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο πρέπει να μπαίνουμε σιγά σιγά σε mood γιορτών για να αλλάξει η διάθεσή μας.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA το τέλειο εμπριμέ φόρεμα που σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σας στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Πιο συγκεκριμένα το φόρεμα έχει γιακά και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα, ενώ το κόστος του ανέρχεται τώρα στα 15,99 ευρώ. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας online από το eshop μόνο με ένα κλικ εδώ ή με τη νέα μέθοδο του click away.

Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτά τα τέλεια παπούτσια!

Μια μικρή περιγραφή

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ-ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Κοντό φόρεμα με γιακά και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα. Κρυφές πλαϊνές τσέπες στη ραφή. Λεπτομέρεια νήμα μεταλλιζέ. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

99% ΒΙΣΚΟΖΗ, 1% ΜΕΤΑΛΛΟ

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΑ ΝΗΜΜΑΤΑ

Εκπτώσεις... έκπληξη στα ZARA: Κοντή ολόσωμη φόρμα σε σούπερ τιμή - Προλάβετε πριν εξαντληθεί

Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε για εσάς την τέλεια κοντή ολόσωμη φόρμα από τα καταστήματα Zara! Είναι ένα κομμάτι που σίγουρα πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας. Αγοράστε την πριν εξαντληθεί.

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα με τις online εκπτώσεις το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μία κυπαρισσί κοντή ολόσωμη φόρμα με ανάγλυφα πουά, η οποία εκτός από στιλάτη είναι και άνετη. Μάλιστα, είναι και πάμφθηνη, αφού κοστίζει 16,99 ευρώ από 22,95. Κι επειδή φροντίζουμε για τις γιορτινές -ελάχιστες- εμφανίσεις σας, δείτε εδώ γόβες που μπορείτε να συνδυάσετε.

Μια μικρή περιγραφή:

Ολόσωμη φόρμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια βολάν στο μπροστινό μέρος και άνοιγμα στην πλάτη. Λάστιχο στη μέση. Φόδρα. Κλείσιμο στην πλάτη με κουμπί.

JOIN LIFE - Care for fiber: τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένος πολυεστέρας.

Αυτή η ίνα παράγεται από την ανακύκλωση πλαστικού PET, όπως αυτό που βρίσκεται στα μπουκάλια νερού. Μετατρέποντας αυτά τα απορρίμματα σε νέο πόρο, μειώνουμε την παραγωγή παρθένων πρώτων υλών και μαζί της την κατανάλωση νερού, ενέργειας και φυσικών πόρων.

*Μπορεί τα καταστήματα να παραμένουν κλειστά, ωστόσο μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας είτε online, είτε με click away.* Για να το αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

Δείτε την ολόσωμη φόρμα:

 

Ροή ειδήσεων

Share