Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H&M: Αυτό είναι το κατάλληλο φόρεμα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!

16 Δεκεμβρίου 2020 14:43
H&M: Αυτό είναι το κατάλληλο φόρεμα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάθε χρόνο όταν πλησιάζει η παραμονή της Πρωτοχρονιάς σκεφτόμαστε τι θα φορέσουμε. Ψάχνουμε μέρες πριν να αγοράσουμε κάτι άνετο, εντυπωσιακό αλλά και οικονομικό!

Έτσι λοιπον το Athensmagazine.gr εκανε μια έρευνα αγοράς και εντόπιστε στα καταστήματα H&M το ιδανικό φόρεμα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα κόκκινο κοντό φόρεμα με φουσκωτά μανίκια που βγαίνει παράλληλα και σε άλλα χρώματα και το κόστος του είναι τώρα 19,99 ευρώ.

Μπορείτε να το κάνετε δικό σας online παό το eshop κάνοντας κλικ εδώ! Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτά τα τέλεια ποπούτσια από τα καταστήματα Luigi.

Μια μικρή περιγραφή

Κοντό φόρεμα σε γραμμή Α με στρογγυλή λαιμόκοψη και μικρό άνοιγμα. Σκεπαστό κουμπί στο πίσω μέρος του λαιμού. Μακριά μανίκια με ένα μικρό άνοιγμα. Χωρίς γραμμές.

Το φόρεμα από τα H&M που έχει γίνει ανάρπαστο - Κοστίζει μόνο 19.99€

Κάθε μέρα κάνουμε την ίδια ερώτηση στον εαυτό μας: Τι μπορώ να φορέσω που να είναι τόσο άνετο όσο μια φόρμα, αλλά παράλληλα να είναι πιο επίσημο;

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα καταστήματα H&M ένα βαμβακερό φόρεμα σε λιλά χρώμα που κοστίζει μόνο 19.99€.

Το συγκεκριμένο φόρεμα μπορείτε να το κάνετε δικό σας είτε σε κάποιο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας είτε ηλεκτρονικά μέσω του eshop κάνοντας κλικ εδώ. Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτό το μαύρο μπουφάν που σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σας.

Μια μικρή περιγραφή

Κοντό φόρεμα από ύφασμα φούτερ από βαμβάκι, με μακριά, ογκώδη μανίκια με μπαλόνια και ραβδώσεις γύρω από το ντεκολτέ.

H&M: Κόλαση η τζιν σαλοπέτα από τη νέα collection

Εσύ έχεις ανακαλύψει το super item της σεζόν; Πρόκειται για μια μαύρη τζιν σαλοπέτα με τσέπες και φερμουάρ στο πλάι.

Το Athensmagazine.gr έκανε τη δική του έρευνα αγοράς και σας παρουσιάζει την πιο in σαλοπέτα από τα καταστήματα H&M που κοστίζει 39,99 ευρώ. Μπορείτε να την βρείτε τόσο στα καταστήματα H&M, όσο και στο e-shop με ένα κλικ ΕΔΩ.

Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι βγαίνει σε δύο χρώματα σε μαύρο αλλά και σε ανοικτό τζιν. Ακόμα, σας προτείνουμε μια μπλούζα που ταιριάζει με την συγκεκριμένη σαλοπέτα και φυσικά που θα απογειώσει την εμφάνισή σας.

Μια μικρή περιγραφή του προϊόντος

Μαύρη βαμβακερή τζιν σαλοπέτα με ρυθμιζόμενους ιμάντες και φερμουάρ στη μία πλευρά. Τσέπη στο στήθος, ψεύτικες μπροστινές τσέπες, κανονικές πίσω τσέπες και κανονικές τσέπες στο πλάι.

Σύνθεση: Βαμβάκι 98%, Ελαστίνη 2%

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share