Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Luigi: Το παλτό που θα σας σώσει σε όλες τις περιστάσεις και κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ

Επωφεληθείτε από τις απίστευτα χαμηλές τιμές

16 Δεκεμβρίου 2020 13:30
Luigi: Το παλτό που θα σας σώσει σε όλες τις περιστάσεις και κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ

Αν θες να βρίσκεσαι στην μόδα 7/24 τότε σίγουρα θα πρέπει να ψωνίσεις από τα Luigi που καθημερινά φροντίζουν όλες τις γυναίκες με τα πιο fashion items της σεζόν.

Το eshop της γνωστής εταιρίας με τις απίστευτες προφορές του, δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες να γίνουν το απόλυτο fashion icon τα φετινά Χριστούγεννα.

Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε το παλτό που θα απογειώσει το στυλ σας στις γιορτές αλλά παράλληλα θα σας κρατήσει και ζεστές.

Το συγκεκριμένο παλτό βγαίνει σε πολλά χρώματα και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην προνομοιακή τιμή των 19,99 ευρώ. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας online από το eshop με ένα κλικ εδώ! Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτά τα υπέροχα παπούτσια.

Μια μικρή περιγραφή

Παλτό με Ζώνη
Κωδικός: 2976691

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Φόρμα:
Κανονική
Μανίκι:
Μακρυμάνικο
Περίσταση:
All Day
Διακοσμητικά:
Ζώνη
Σύνθεση:
95% Polyester - 5% Elastan
Κατηγορία Ενδυμάτων:
Πανωφόρια & Μπουφάν

Τρομερή προσφορά από τα Luigi: Τα παπούτσια που κοστίζουν τώρα μόνο 24,99 ευρώ - Τρέξτε να προλάβετε

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο πρέπει να μπαίνουμε σιγά σιγά σε mood γιορτών για να αλλάξει η διάθεσή μας.

Τα παπούτσια είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά σε ένα ντύσιμο για αυτό το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα luigi το μποτάκι που θα απογειώσει το στυλ σου στις γιορτές!

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα παπούτσι που βγαίνει σε δύο χρώματα καφέ και μαύρο και κοστίζει τώρα μόνο 24,99 ευρώ από 49,99 ευρώ. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας online από το eshop κάνοντας κλικ εδώ!

Το Athensmagazine.gr θα σας πρότεινε να το συνδυάσετε με αυτό το φόρεμα από τα καταστήματα Zara που σίγουρα θα σας κάνει το απόλυτο fashion icon της βραδιάς.

Μια μικρή περιγραφή

Σαιζόν:
Φθινόπωρο-Χειμώνας
Φόρμα:
Κανονική
Τύπος Σόλας:
Τακούνι
Κατηγορία:
Μποτάκια με Τακούνι
Τύπος Παπουτσιού:
Μυτερό
Φόδρα:
Συνθετικό Υφασμα
Δέσιμο:
Φερμουάρ
Υψος Παπουτσιού:
19 CM
Υψος Τακουνιού:
9 CM
Υλικό:
Συνθετικό Δέρμα

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share