Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ZARA: Το ιδανικό φόρεμα για τις γιορτές που κοστίζει μόνο 17,99 ευρώ

Τρέξτε να προλάβετε την απίστευτη προσφορά

16 Δεκεμβρίου 2020 11:49
ZARA: Το ιδανικό φόρεμα για τις γιορτές που κοστίζει μόνο 17,99 ευρώ

Είμαστε μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και παρά την πανδημία του κορωνοϊού που πλήττει τον πλανήτη πρέπει να μπούμε στο mood των Χριστουγέννων προκειμένου να αλλάξουμε τη διάθεσή μας.

Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς από τα καταστήματα Zara το φόρεμα που θα απογειώσει το στυλ σας στις γιορτές.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα φλοράλ φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και μανίκια μέχρι τον αγκώνα, όπου το κόστος του να ανέρχεται τώρα στα 17,99 ευρώ.

Μπορείτε να το κάνετε δικό σας online από το eshop με ένα κλικ εδώ ή μπορείτε να το παραλάβετε από το κατάστημε με τη διαδικασία του click away.

Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με το υπέροχα παπούτσια από τα καταστήματα Luigi που είναι τώρα σε προσφορά.

Μια μικρή περιγραφή

ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη. Μανίκι μέχρι κάτω από τον αγκώνα. Κάτω μέρος που καταλήγει σε βολάν. Άνοιγμα που κλείνει με φοδραρισμένο κουμπί.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

98% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ, 2% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

Εκπτώσεις... έκπληξη στα ZARA: Κοντή ολόσωμη φόρμα σε σούπερ τιμή - Προλάβετε πριν εξαντληθεί

Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε για εσάς την τέλεια κοντή ολόσωμη φόρμα από τα καταστήματα Zara! Είναι ένα κομμάτι που σίγουρα πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας. Αγοράστε την πριν εξαντληθεί.

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα με τις online εκπτώσεις το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μία κυπαρισσί κοντή ολόσωμη φόρμα με ανάγλυφα πουά, η οποία εκτός από στιλάτη είναι και άνετη. Μάλιστα, είναι και πάμφθηνη, αφού κοστίζει 16,99 ευρώ από 22,95. Κι επειδή φροντίζουμε για τις γιορτινές -ελάχιστες- εμφανίσεις σας, δείτε εδώ γόβες που μπορείτε να συνδυάσετε.

Μια μικρή περιγραφή:

Ολόσωμη φόρμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια βολάν στο μπροστινό μέρος και άνοιγμα στην πλάτη. Λάστιχο στη μέση. Φόδρα. Κλείσιμο στην πλάτη με κουμπί.

JOIN LIFE - Care for fiber: τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένος πολυεστέρας.

Αυτή η ίνα παράγεται από την ανακύκλωση πλαστικού PET, όπως αυτό που βρίσκεται στα μπουκάλια νερού. Μετατρέποντας αυτά τα απορρίμματα σε νέο πόρο, μειώνουμε την παραγωγή παρθένων πρώτων υλών και μαζί της την κατανάλωση νερού, ενέργειας και φυσικών πόρων.

*Μπορεί τα καταστήματα να παραμένουν κλειστά, ωστόσο μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας είτε online, είτε με click away.* Για να το αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

Δείτε την ολόσωμη φόρμα:

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share