Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρομερή προσφορά από τα Luigi: Τα παπούτσια που κοστίζουν τώρα μόνο 24,99 ευρώ - Τρέξτε να προλάβετε

Απίστευτο παπούτσι για all day εμφανίσεις!

15 Δεκεμβρίου 2020 10:49
Τρομερή προσφορά από τα Luigi: Τα παπούτσια που κοστίζουν τώρα μόνο 24,99 ευρώ - Τρέξτε να προλάβετε

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο πρέπει να μπαίνουμε σιγά σιγά σε mood γιορτών για να αλλάξει η διάθεσή μας.

Τα παπούτσια είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά σε ένα ντύσιμο για αυτό το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα luigi το μποτάκι που θα απογειώσει το στυλ σου στις γιορτές!

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα παπούτσι που βγαίνει σε δύο χρώματα καφέ και μαύρο και κοστίζει τώρα μόνο 24,99 ευρώ από 49,99 ευρώ. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας online από το eshop κάνοντας κλικ εδώ!

Το Athensmagazine.gr θα σας πρότεινε να το συνδυάσετε με αυτό το φόρεμα από τα καταστήματα Zara που σίγουρα θα σας κάνει το απόλυτο fashion icon της βραδιάς.

Μια μικρή περιγραφή

Σαιζόν:
Φθινόπωρο-Χειμώνας
Φόρμα:
Κανονική
Τύπος Σόλας:
Τακούνι
Κατηγορία:
Μποτάκια με Τακούνι
Τύπος Παπουτσιού:
Μυτερό
Φόδρα:
Συνθετικό Υφασμα
Δέσιμο:
Φερμουάρ
Υψος Παπουτσιού:
19 CM
Υψος Τακουνιού:
9 CM
Υλικό:
Συνθετικό Δέρμα

ZARA: Πανζουρλισμός με φόρεμα basic - Κοστίζει μόνο 7,99€

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω του lockdown, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι σταματούν να σκέφτονται τους καταναλωτές τους. Έτσι τα ZARA, έχουν βάλει εκπτώσεις για να κάνετε τις αγορές σας, παρόλο που είστε στο σπίτι.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε ένα φόρεμα σε σούπερ τιμή. Κοστίζει 7,99 ευρώ από 12,95. Μη χάσετε την ευκαιρία! Αγοράστε το πριν εξαντληθεί.

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα με τις προσφορές, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα γκρι/ανθρακί φόρεμα με όρθιο γιακά και κοντό μανίκι. Πρόκειται για ένα φόρεμα που εκτός από στιλάτο είναι και άνετο. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ τις γόβες που μπορείτε να συνδυάσετε.

Μια μικρή περιγραφή:

Φόρεμα με όρθιο γιακά και κοντό μανίκι.

JOIN LIFE
Care for fiber: τουλάχιστον 50% από οργανικό βαμβάκι.

Βαμβάκι που καλλιεργείται χρησιμοποιώντας φυσικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα. Στην καλλιέργειά του, δεν χρησιμοποιούνται επίσης γενετικά τροποποιημένοι σπόροι, πράγμα που συμβάλλει στη διατήρηση της βιοποικιλότητας των σπόρων και της γονιμότητας του εδάφους. Για να το αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

Δείτε το:

ZARA: Το jacket που θα απογειώσει το στυλ σας στις γιορτές - Κοστίζει μόνο 16,99 ευρώ

Οι μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και παρά τη δύσκολη κατάσταση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που πλήττει τον κόσμο πρέπει σιγά σιγά να μπαίνουμε σε mood για να αλλάξει η ψυχολογία μας.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και εντόπισε στα καταστήματα ZARA ένα μαύρο μπουφάν που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει και είναι σε απίστευτα χαμηλή τιμή, καθώς κοστίζει μόνο 16,99 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα το μπουφάν έχει όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι με puff στον ώμο και σίγουρα θα σας κάνει την πιο στιλάτη παρουσία. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας online από το eshop κάνοντας κλικ εδώ! Παράλληλα θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτό το τέλειο φόρεμα!

Μια μικρή περιγραφή

ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙ PUFF ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Μπουφάν με όρθιο γιακά. Μακρύ μανίκι puff στον ώμο, που καταλήγει σε μανσέτα. Μπροστινές τσέπες με φερμουάρ. Κλείσιμο στο μπροστινό μέρος με θερμοκολλημένο φερμουάρ.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

67% ΒΙΣΚΟΖΗ, 28% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ, 5% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

 

Ροή ειδήσεων

Share