Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA: Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και εντυπωσιάστε τους γύρω σας με το φόρεμα που κοστίζει μόνο 15,99 ευρώ

Άνετο και στυλάτο!

15 Δεκεμβρίου 2020 09:07
ZARA: Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και εντυπωσιάστε τους γύρω σας με το φόρεμα που κοστίζει μόνο 15,99 ευρώ

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο πρέπει να μπαίνουμε σιγά σιγά σε mood γιορτών για να αλλάξει η διάθεσή μας.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA το τέλειο εμπριμέ φόρεμα που σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σας στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Πιο συγκεκριμένα το φόρεμα έχει γιακά και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα, ενώ το κόστος του ανέρχεται τώρα στα 15,99 ευρώ. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας online από το eshop μόνο με ένα κλικ εδώ ή με τη νέα μέθοδο του click away.

Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτά τα τέλεια παπούτσια!

Μια μικρή περιγραφή

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ-ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Κοντό φόρεμα με γιακά και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα. Κρυφές πλαϊνές τσέπες στη ραφή. Λεπτομέρεια νήμα μεταλλιζέ. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

99% ΒΙΣΚΟΖΗ, 1% ΜΕΤΑΛΛΟ

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΑ ΝΗΜΜΑΤΑ

Εκπτώσεις... έκπληξη στα ZARA: Κοντή ολόσωμη φόρμα σε σούπερ τιμή - Προλάβετε πριν εξαντληθεί

Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε για εσάς την τέλεια κοντή ολόσωμη φόρμα από τα καταστήματα Zara! Είναι ένα κομμάτι που σίγουρα πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας. Αγοράστε την πριν εξαντληθεί.

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα με τις online εκπτώσεις το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μία κυπαρισσί κοντή ολόσωμη φόρμα με ανάγλυφα πουά, η οποία εκτός από στιλάτη είναι και άνετη. Μάλιστα, είναι και πάμφθηνη, αφού κοστίζει 16,99 ευρώ από 22,95. Κι επειδή φροντίζουμε για τις γιορτινές -ελάχιστες- εμφανίσεις σας, δείτε εδώ γόβες που μπορείτε να συνδυάσετε.

Μια μικρή περιγραφή:

Ολόσωμη φόρμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια βολάν στο μπροστινό μέρος και άνοιγμα στην πλάτη. Λάστιχο στη μέση. Φόδρα. Κλείσιμο στην πλάτη με κουμπί.

JOIN LIFE - Care for fiber: τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένος πολυεστέρας.

Αυτή η ίνα παράγεται από την ανακύκλωση πλαστικού PET, όπως αυτό που βρίσκεται στα μπουκάλια νερού. Μετατρέποντας αυτά τα απορρίμματα σε νέο πόρο, μειώνουμε την παραγωγή παρθένων πρώτων υλών και μαζί της την κατανάλωση νερού, ενέργειας και φυσικών πόρων.

*Μπορεί τα καταστήματα να παραμένουν κλειστά, ωστόσο μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας είτε online, είτε με click away.* Για να το αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

Δείτε την ολόσωμη φόρμα:

Δείτε επίσης στα Zara μακρύ πουκάμισο με τσέπες μόνο 12,99€ - Το απόλυτο κομμάτι

Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε για εσάς το τέλειο μακρύ πουκάμισο από τα καταστήματα Zara! Είναι ένα κομμάτι που σίγουρα πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας. Μπορεί τα καταστήματα να παραμένουν κλειστά, ωστόσο μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας είτε online, είτε με click away -δείτε εδώ πώς λειτουργεί-.

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα με τις online εκπτώσεις το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα εκρού μακρύ πουκάμισο με τσέπες, το οποίο εκτός από στιλάτο είναι και άνετο! Μάλιστα, είναι και πάμφθηνο, αφού κοστίζει 12,99 ευρώ από 22,95.

Μια μικρή περιγραφή:

Μακρύ πουκάμισο με γιακά. Μακρύ μανίκι με τελείωμα σε μανσέτα. Τσέπες patch με καπάκι στο μπροστινό μέρος. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

JOIN LIFE - Care for fiber: τουλάχιστον 75% Lenzing™ Modal.

Αυτή η ίνα λαμβάνεται από το ξύλο, κυρίως της οξιάς, από δάση που τυγχάνουν μιας βιωσιμότερης διαχείρισης, με προγράμματα αναδάσωσης και ελέγχου της καλλιέργειας. Είναι πιστοποιημένη από την από το Ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα Eurolabel, της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που εξετάζει την τήρηση των προτύπων στις διαδικασίες παραγωγής. Για να το αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

Δείτε το:

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share