Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Zara: Αγοράστε μακρύ πουκάμισο με τσέπες μόνο 12,99€ - Το απόλυτο κομμάτι

Στιλάτο και άνετο!

13 Δεκεμβρίου 2020 14:12
Zara: Αγοράστε μακρύ πουκάμισο με τσέπες μόνο 12,99€ - Το απόλυτο κομμάτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε για εσάς το τέλειο μακρύ πουκάμισο από τα καταστήματα Zara! Είναι ένα κομμάτι που σίγουρα πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας. Μπορεί τα καταστήματα να παραμένουν κλειστά, ωστόσο μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας είτε online, είτε με click away -δείτε εδώ πώς λειτουργεί-.

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα με τις online εκπτώσεις το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα εκρού μακρύ πουκάμισο με τσέπες, το οποίο εκτός από στιλάτο είναι και άνετο! Μάλιστα, είναι και πάμφθηνο, αφού κοστίζει 12,99 ευρώ από 22,95.

Μια μικρή περιγραφή:

Μακρύ πουκάμισο με γιακά. Μακρύ μανίκι με τελείωμα σε μανσέτα. Τσέπες patch με καπάκι στο μπροστινό μέρος. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

JOIN LIFE - Care for fiber: τουλάχιστον 75% Lenzing™ Modal.

Αυτή η ίνα λαμβάνεται από το ξύλο, κυρίως της οξιάς, από δάση που τυγχάνουν μιας βιωσιμότερης διαχείρισης, με προγράμματα αναδάσωσης και ελέγχου της καλλιέργειας. Είναι πιστοποιημένη από την από το Ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα Eurolabel, της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που εξετάζει την τήρηση των προτύπων στις διαδικασίες παραγωγής. Για να το αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

Δείτε το:

ZARA: Το jacket που θα απογειώσει το στυλ σας στις γιορτές - Κοστίζει μόνο 16,99 ευρώ

Οι μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και παρά τη δύσκολη κατάσταση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που πλήττει τον κόσμο πρέπει σιγά σιγά να μπαίνουμε σε mood για να αλλάξει η ψυχολογία μας.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και εντόπισε στα καταστήματα ZARA ένα μαύρο μπουφάν που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει και είναι σε απίστευτα χαμηλή τιμή, καθώς κοστίζει μόνο 16,99 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα το μπουφάν έχει όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι με puff στον ώμο και σίγουρα θα σας κάνει την πιο στυλάτη παρουσία. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας online από το eshop κάνοντας κλικ εδώ! Παράλληλα θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτό το τέλειο φόρεμα!

Μια μικρή περιγραφή

ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙ PUFF ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Μπουφάν με όρθιο γιακά. Μακρύ μανίκι puff στον ώμο, που καταλήγει σε μανσέτα. Μπροστινές τσέπες με φερμουάρ. Κλείσιμο στο μπροστινό μέρος με θερμοκολλημένο φερμουάρ.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

67% ΒΙΣΚΟΖΗ, 28% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ, 5% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

 

Ροή ειδήσεων

Share