Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA: Το jacket που θα απογειώσει το στυλ σας στις γιορτές - Κοστίζει μόνο 16,99 ευρώ

Τρέξτε να προλάβετε

11 Δεκεμβρίου 2020 08:28
ZARA: Το jacket που θα απογειώσει το στυλ σας στις γιορτές - Κοστίζει μόνο 16,99 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και παρά τη δύσκολη κατάσταση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που πλήττει τον κόσμο πρέπει σιγά σιγά να μπαίνουμε σε mood για να αλλάξει η ψυχολογία μας.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και εντόπισε στα καταστήματα ZARA ένα μαύρο μπουφάν που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει και είναι σε απίστευτα χαμηλή τιμή, καθώς κοστίζει μόνο 16,99 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα το μπουφάν έχει όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι με puff στον ώμο και σίγουρα θα σας κάνει την πιο στυλάτη παρουσία. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας online από το eshop κάνοντας κλικ εδώ! Παράλληλα θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτό το τέλειο φόρεμα!

Μια μικρή περιγραφή

ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙ PUFF ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Μπουφάν με όρθιο γιακά. Μακρύ μανίκι puff στον ώμο, που καταλήγει σε μανσέτα. Μπροστινές τσέπες με φερμουάρ. Κλείσιμο στο μπροστινό μέρος με θερμοκολλημένο φερμουάρ.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

67% ΒΙΣΚΟΖΗ, 28% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ, 5% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

ZARA: Τρέξτε να προλάβετε τις γόβες που κοστίζουν μόνο 19,99 ευρώ

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο πρέπει να μπαίνουμε σιγά σιγά σε mood γιορτών για να αλλάξει η διάθεσή μας.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA ένα τέλειο ζευγάρι γόβες που θα ολοκληρώσουν το στυλ σου στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα ζευγάρι μαύρε γόβες λουστρίνι με γυαλιστερή όψη και άνοιγμα στο πλάι, ενώ το κόστος τους ανέρχεται τώρα στα 19,99 ευρώ. Τα παπούτσια μπορείτε να τα κάνετε δικά μας online από το eshop μόνο με ένα κλικ εδώ!

Εμείς θα σας προτείναμε να τις συνδυάσετε με αυτό το τέλειος φόρεμα.

Μια μικρή περιγραφή

ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ CUT OUT ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Μαύρο παπούτσι με τακούνι. Εξωτερικό μέρος με γυαλιστερή όψη με ανοίγματα στα πλάγια. Ψηλό τετράγωνο τακούνι. Μυτερό τελείωμα.

Τεχνικός εύκαμπτος πάτος αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Ύψος τακουνιού: 10 cm

ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΩ

100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

77% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ, 23% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΣΟΛΑ

100% TPU

ΠΑΤΟΣ

100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

ZARA: Απογειώστε το στυλ σας με αυτό το φόρεμα που κοστίζει μόνο 17,99 ευρώ

Θέλετε να μπειτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να κάνετε τις αγορές σας για τις γιορτές; Εμείς είμαστε εδώ καθημερινά για να σας βρίσκουμε τα πιο fashion items της σεζόν σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr βρήκε στα καταστήματα ZARA το φόρεμα που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα φόρεμα με βάτες και υφή δέρματος με ζώνη στη μέση το οποίο θα απογειώσει το στυλ σας. Το φόρεμα κοστίζει αυτή τη στιγμή μόνο 17,99 ευρώ και μπορείτε να το αποκτήσετε online από το eshop με ένα κλικ εδώ! Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο ζευγάρι παπούτσια.

Μια μικρή περιγραφή

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΒΑΤΕΣ ΣΕ ΟΨΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΖΩΝΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Κοντό φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη. Χωρίς μανίκια και με βάτες. Ζώνη με μεταλλική αγκράφα. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπί.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

ΒΑΣΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ
100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

 

Ροή ειδήσεων

Share