Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Zara εκπτώσεις: Αγοράστε μαύρο φόρεμα basic μόνο με 7,99 ευρώ

Προλάβετε πριν εξαντληθεί

17 Νοεμβρίου 2020 12:08
Zara εκπτώσεις: Αγοράστε μαύρο φόρεμα basic μόνο με 7,99 ευρώ

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω του δεύτερου lockdown, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι σταματούν να σκέφτονται τους καταναλωτές τους. Έτσι η γνωστή αλυσίδα, ZARA, έχει βάλει σούπερ εκπτώσεις και εμείς κάναμε μια έρευνα αγοράς για να σας βρούμε ένα κλασικό φόρεμα σε εκπληκτική τιμή.

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα με τις προσφορές, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα μαύρο φόρεμα με κοντό γιακά και κοντό μανίκι. Πρόκειται για ένα φόρεμα που θα σας βολέψει αρκετά. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ την καπιτονέ τσάντα που ταιριάζει απόλυτα.

Μια μικρή περιγραφή:

Φόρεμα με όρθιο γιακά και κοντό μανίκι. Κοστίζει 7,99 ευρώ από 12,95.
Για να το αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

JOIN LIFE

Care for fiber: τουλάχιστον 75% από οργανικό βαμβάκι.

Βαμβάκι που καλλιεργείται χρησιμοποιώντας φυσικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα. Στην καλλιέργειά του, δεν χρησιμοποιούνται επίσης γενετικά τροποποιημένοι σπόροι, πράγμα που συμβάλλει στη διατήρηση της βιοποικιλότητας των σπόρων και της γονιμότητας του εδάφους.

Δείτε το:

Online ξεπούλημα στα ZARA: Το φόρεμα που θα σε κάνει το απόλυτο θηλυκό κοστίζει μόλις 9,99€

Βρήκαμε στα ZARA το μεσάτο φόρεμα που ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά με έκπτωση 40% και τελική τιμή μόλις 9,99€.

Τα ZARA έχουν ξεκινήσει τις εκπτώσεις κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο ρούχο να πρωτοδιαλέξουμε. Μπορεί οι καταστάσεις να μην μας επιτρέπουν να επισκεφθούμε τα αγαπημένα μας καταστήματα αλλά τίποτα δεν μας σταματά από το online shopping. Κάναμε λοιπόν μια έρευνα στα e shop και δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο... ξεπούλημα των ΖARA.

Το μάτι μας σταμάτησε σε αυτό το υπέροχο μεσάτο φόρεμα που θα μας συνοδεύσει σε όλες μας τις εμφανίσεις και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω μας. Το ιδιαίτερο κόψιμο του στην πλάτη με τις χιαστί λεπτομέρειες είναι αυτό που το καθιστά το απόλυτο must have της σεζόν. Και μιας και οι έξοδοι μας είναι περιορισμένοι, αν θέλεις να το υιοθετήσεις για το απόλυτο office look σου προτείνουμε να το συνδυάσεις με ένα λευκό T-shirt από μέσα και αυτές τις υπέροχες δερμάτινες δετές μπότες.

Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share