Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βρήκαμε στα Bershka το πουκάμισο που θα σε βγάλει από τη μονοτονία του χειμώνα

Θα το λατρέψεις!

11 Νοεμβρίου 2020 11:18
Βρήκαμε στα Bershka το πουκάμισο που θα σε βγάλει από τη μονοτονία του χειμώνα

Βρήκαμε στα Bershka το σατινέ πουκάμισο στο απόλυτο χρώμα, που έχει τρελάνει όλες τις instagrammers και κοστίζει μόλις 13,79€!

Το oversize look αυτή τη σεζόν μεσουρανεί τόσο στο Instagram όσο και στις πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας. Το συναντάμε σε classic κομμάτια όπως τζιν, φούστες, όσο σε πουκάμισα και τζάκετ.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει καθημερινά για εσάς και σας βρίσκει τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Γι' αυτό σήμερα βρήκε για εσάς το μοναδικό oversize πουκάμισο που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο μπορεί να φορεθεί απ' όλες τις γυναίκες και σε όλες τις περιστάσεις. Το υπέροχο χρώμα της μέντας είναι αυτό που θα δώσει το χρώμα που χρειάζεται η φθινοπωρινή σας ντουλάπα.

Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας, αν πάλι δεν έχετε το χρόνο να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα, υπάρχει και η λύση του e shop. Αγοράστε το πουκάμισο με ένα μόνο κλικ εδώ! Και για να απογειώσετε το look σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την τσάντα από τα καταστήματα ΚΕΜ.

Βρήκαμε στα Bershka την απόλυτη fitness φούστα για στιλάτες αθλητικές εμφανίσεις

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka την πιο μίνιμαλ φούστα που θα φοράς από το γυμναστήριο έως τη βραδινή έξοδο σε τιμή... "θανάτου".

Το Athensmagazine.gr καθημερινά κάνει μια διαδικτυακή βόλτα στα e shop των αγαπημένων καταστημάτων όλων των γυναικών με σκοπό να βρει τα καλύτερα και τα πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς. Σήμερα λοιπόν, το μάτι μας σταμάτησε στις μοναδικές προσφορές των καταστημάτων Bershka και συγκεκριμένα σε αυτή τη φούστα - σωλήνα.

Το αθλητικό look ξεκίνησε πέρυσι με αργά βήματα να μπαίνει στην καθημερινότητά μας και φέτος διεκδίκησε και κέρδισε επάξια μια από τις κυριότερες θέσεις στις ντουλάπες μας. Μπορεί η φούστα αυτή να σου θυμίζει κάτι από τένις αλλά αυτός είναι ο λόγος που τη λατρέψαμε. Το πρωί μπορείς να τη φορέσεις με τα αγαπημένα σου sneakers κι ένα τζιν τζάκετ και το βράδυ αλλάζοντας απλά τα αθλητικά σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα να δημιουργήσεις το απόλυτο party look.

Θα τη βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας σε τρία διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις όποιο εσύ προτιμάς. Αγόρασε την μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να τη συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το δερμάτινο τζάκετ που είναι ότι πρέπει για να σε συνοδεύσει τα φθινοπωρινά βράδια.

 

Ροή ειδήσεων

Share