Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βρήκαμε στα Bershka την απόλυτη fitness φούστα για στιλάτες αθλητικές εμφανίσεις

Θα τη λατρέψεις!

10 Νοεμβρίου 2020 18:04
Βρήκαμε στα Bershka την απόλυτη fitness φούστα για στιλάτες αθλητικές εμφανίσεις

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka την πιο μίνιμαλ φούστα που θα φοράς από το γυμναστήριο έως τη βραδινή έξοδο σε τιμή... "θανάτου".

Το Athensmagazine.gr καθημερινά κάνει μια διαδικτυακή βόλτα στα e shop των αγαπημένων καταστημάτων όλων των γυναικών με σκοπό να βρει τα καλύτερα και τα πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς. Σήμερα λοιπόν, το μάτι μας σταμάτησε στις μοναδικές προσφορές των καταστημάτων Bershka και συγκεκριμένα σε αυτή τη φούστα - σωλήνα.

Το αθλητικό look ξεκίνησε πέρυσι με αργά βήματα να μπαίνει στην καθημερινότητά μας και φέτος διεκδίκησε και κέρδισε επάξια μια από τις κυριότερες θέσεις στις ντουλάπες μας. Μπορεί η φούστα αυτή να σου θυμίζει κάτι από τένις αλλά αυτός είναι ο λόγος που τη λατρέψαμε. Το πρωί μπορείς να τη φορέσεις με τα αγαπημένα σου sneakers κι ένα τζιν τζάκετ και το βράδυ αλλάζοντας απλά τα αθλητικά σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα να δημιουργήσεις το απόλυτο party look.

Θα τη βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας σε τρία διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις όποιο εσύ προτιμάς. Αγόρασε την μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να τη συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το δερμάτινο τζάκετ που είναι ότι πρέπει για να σε συνοδεύσει τα φθινοπωρινά βράδια.

Βρήκαμε στα Bershka το απόλυτο must have παντελόνι που έχει κάνει θραύση

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το δερμάτινο παντελόνι καμπάνα που έγινε ανάρπαστο στην εκπληκτική τιμή των 25,99€!

Σε μια σύντομη έρευνα μας στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων, το μάτι μας σταμάτησε σε ένα υπέροχο δερμάτινο παντελόνι από τα Bershka. Βέβαια, ακόμη πιο δελεαστικό το έκανε η έξτρα χαμηλή τιμή του.

Τα παντελόνια με καμπάνα τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους και όχι άδικα γιατί χαρίζουν μια ψηλόλιγνη φιγούρα σε όλες τις γυναίκες, αναδεικνύουν τέλεια τις καμπύλες και φυσικά φοριούνται όλη μέρα. Μπορείς να τα συνδυάσεις το πρωί με ένα απλό T shirt και το βράδυ με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου.

Κι αν αναρωτιέσαι ποιος θα ήταν για εμάς ο ιδανικός συνδυασμός, ρίξε μια ματιά σε αυτή τη γόβα από τα καταστήματα ZARA που σίγουρα θα λατρέψεις με την πρώτη ματιά.

Μην το σκέφτεσαι, απλά κάνε ένα κλικ εδώ και αγόρασε το!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share