Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξεπουλάει σαν "τρελό" αυτό το baggy τζιν από τα Bershka

Κορίτσια προλάβετε το!

8 Νοεμβρίου 2020 16:49
Ξεπουλάει σαν

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το τέλειο baggy τζιν που κάνει πάταγο και έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες με μόλις 25,99€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς στις πιο προσιτές τιμές για να είσαι πάντα in fashion και παράλληλα να κάνετε οικονομία!

Έτσι και σήμερα λοιπόν, σε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων εντοπίσαμε το παντελόνι που αυτή τη σεζόν κάνει θραύση και όχι άδικα μιας και μιλάμε για ένα τζιν με ιδιαίτερο κόψιμο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, σε κάθε σωματότυπο και σε κάθε περίσταση.

Μπορείς να το φοράς από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο σου. Η φαρδιά του μέση είναι η μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τη μέση σου να φαίνεται δαχτυλίδι και το "ριχτό" του κόψιμο αυτό που θα σου κρύψει εκείνα τα λίγα παραπάνω κιλάκια που βασανίζεσαι να χάσεις. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν δεν έχεις καταλήξει ακόμα για το παπούτσι που θα το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα μποτάκια που είμαστε σίγουροι πως θα το λατρέψεις!

Τα Bershka κυκλοφόρησαν τη φούστα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσένα την απόλυτη τάση της σεζόν, ο λόγος για τη midi πλισέ φούστα με δερμάτινη όψη από τα καταστήματα Bershka.

Όπως έχετε αντιληφθεί τα ρούχα με δερμάτινη όψη όπως και τα animal print κάνουν θραύση, γι' αυτό κι εμείς ξεχωρίσαμε από την νέα κολεξιόν των καταστημάτων Bershka μια midi φούστα με δερμάτινη όψη που την ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά και κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ.

Το ιδιαίτερο κόψιμο της είναι αυτό που θα αναδείξει τα πόδια σου και θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου. Η 60s γραμμή της είναι αυτή που μπορεί να την εντάξει ακόμη και σε καθημερινές σου εμφανίσεις αλλά παράλληλα να δώσει μια άκρως σικ νότα στη βραδινή σου έξοδο. Αν πάλι ψάχνεις κάτι για να σε ζεστάνει τις κρύες ημέρες, ρίξε μια ματιά σε αυτό το μάλλινο παλτό από τα ZARA.

 

Ροή ειδήσεων

Share