Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στα ΚΕΜ θα βρεις το απόλυτο passepartout τσαντάκι - φάκελο με μόλις 21 ευρώ

Δεν θα θες να το αποχωριστείς!

5 Νοεμβρίου 2020 14:58
Στα ΚΕΜ θα βρεις το απόλυτο passepartout τσαντάκι - φάκελο με μόλις 21 ευρώ

Το Athensmagazine.gr βρήκε το πιο σικάτο τσαντάκι φάκελο που θα σας ξετρελάνει και θα κρατάτε συνέχεια. Είναι από την KEM και θα το βρείτε με μόλις 21 ευρώ.

Η γνωστή εταιρεία KEM έχει γίνει γνωστή για την ποιότητα της, και πλέον μπορείτε να αποκτήσετε προϊόντα σε πολύ προσιτές τιμές. Κάνοντας λοιπόν, μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων και στις προσφορές τους πέσαμε πάνω σε αυτό το τσαντάκι που μας έκανε να το ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά. Έχει το απόλυτο χρώμα της σεζόν και το ιδιαίτερο φερμουάρ του είναι αυτό που μας κέντρισε ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον.

Θα το βρείτε εκτός από αυτό το υπέροχο ταμπά χρώμα για να το συνδυάσετε με όλα σας τα outfit. Κάντε το δικό σας μόνο με ένα κλικ εδώ! Αν πάλι προτιμάτε τις μεγαλύτερες και πιο ευρύχωρες τσάντες, ρίξτε μια ματιά σε αυτή την τσάντα από τα ZARA.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Φάκελος σε συνθετικό υλικό Soft. Ασφαλές κλείσιμο με φερμουάρ. Ιδανικό μέγεθος για να κρατηθεί σαν pochette, ή σαν νεσεσέρ με τα απαραίτητα μέσα σε μεγαλύτερη τσάντα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Συνθετικό υλικό με πόρο
Χρυσά εξαρτήματα
Εσωτερικό επενδεδυμένο με φόδρα12 cm (Υ) 2 cm (Π) 22 cm (Μ)

ΚΕΜ e shop: Βρήκαμε το πιο άνετο και βολικό backpack που δεν θα θες να αποχωριστείς

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την πιο στιλάτη τσάντα πλάτης (backpack) για να σε συνοδεύει σε όλες τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Θα το βρεις μόνο στην ΚΕΜ σε πολύ προσιτή τιμή!

Αν ψάχνετε μια τσάντα που θέλετε να βάζετε τα πράγματα σας και να τα κουβαλάτε καθημερινά με ασφάλεια είναι η κατάλληλη επιλογή. Τα backpack δεν έχουν βγει από την μόδα και είναι από τις πιο ευκολοφόρετες τσάντες! Από την άλλη, αν ψάχνεις μια τσάντα για τις βραδινές σου εμφανίσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το τσαντάκι από τα καταστήματα Stradivarius.

Είναι δερμάτινη με άνετες και ευρύχωρες θήκες και θα τη βρεις στο απόλυτο χρώμα της σεζόν. Αγόρασε τη μόνο με ένα κλικ εδώ στην εκπληκτική τιμή των 29€!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Σακίδιο πλάτης μεσαίου μεγέθους σε συνθετικό υλικό Soft Double
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Σακίδιο πλάτης μεσαίου μεγέθους σε συνθετικό υλικό Soft Double
Διαστάσεις:23εκ. (μήκος) X 16εκ. (πλάτος) X 26εκ. (ύψος)
Θήκη για κινητό
Τυπωμένη φόδρα ΚΕΜ
Εσωτερική τσέπη
Κλείσιμο τσάντας με φερμουάρ.
Εξωτερική τσέπη με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος της τσάντας.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share