Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Βρήκαμε στα Bershka το σακάκι που θα φοράς μέρα νύχτα και κοστίζει μόλις 17,99€

Θα το λατρέψεις!

3 Νοεμβρίου 2020 17:05
Βρήκαμε στα Bershka το σακάκι που θα φοράς μέρα νύχτα και κοστίζει μόλις 17,99€

Βρήκαμε για εσάς στα καταστήματα Bershka το κοντό blazer έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες και κοστίζει μόλις 17,99€!

Το Athensmagazine.gr σε μια σύντομη έρευνα που έκανε ανακάλυψε στη νέα κολεξιόν των καταστημάτων Bershka ένα μοναδικό κοντό σακάκι που σίγουρα θα ερωτευτείς από την πρώτη ματιά.

Τα σακάκια τα τελευταία χρόνια έχουν μπει δυναμικά στις γυναικείες ντουλάπες και πλέον έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στη λίστα με τα must have κομμάτια.

Το κοντό σακάκι από τα καταστήματα Bershka είναι αυτό που σου επιτρέπει να το φοράς όλη μέρα καθώς δεν είναι απαραίτητο να το ταιριάξεις με ένα office look. Όσο τολμηρό κι αν σου ακούγεται εμείς έχουμε λατρέψει το συνδυασμό με τα αθλητικά σου παπούτσια, κι αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αγορά, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα λευκά sneakers που κάνουν θραύση!

Το συγκεκριμένο κομμάτι θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop σε τρία διαφορετικά χρώματα και στην εκπληκτική τιμή των 17,99€.

Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Βρήκαμε στα Bershka το blazer εξώπλατο φόρεμα που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες

Αυτό το blazer φόρεμα από τα καταστήματα Bershka είναι το κομμάτι που θα ερωτευτείς αυτό το φθινόπωρο.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion και να τραβάτε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Αυτή τη φορά κάναμε μια σύντομη έρευνα στο e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων και το μάτι μας "κόλλησε" στο πιο ιδιαίτερο blazer φόρεμα της σεζόν.

Έχουμε συνηθίσει τα blazer φορέματα να "υπηρετούν" το office look μας και να μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση τα πρωινά που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε στο γραφείο. Αυτό το φόρεμα όμως μπορείς να το φοράς από το πρωί έως το βράδυ μιας και το ιδιαίτερο κόψιμο του στην πλάτη είναι αυτό που το καθιστά ιδανικό για ένα ποτό μετά τη δουλειά.

Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου με ένα κλικ εδώ και να είσαι σίγουρη πως η επιλογή σου θα σε... δικαιώσει!

Κι αν αναρωτιέσαι πως μπορείς να το συνδυάσεις για ένα casual καθημερινό look, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα λευκά sneakers που θα σου χαρίσουν άνεση και στιλ.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share