Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βρήκαμε στα Bershka το blazer εξώπλατο φόρεμα που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες

Θα το λατρέψεις!

2 Νοεμβρίου 2020 11:04
Βρήκαμε στα Bershka το blazer εξώπλατο φόρεμα που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες

Αυτό το blazer φόρεμα από τα καταστήματα Bershka είναι το κομμάτι που θα ερωτευτείς αυτό το φθινόπωρο.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion και να τραβάτε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Αυτή τη φορά κάναμε μια σύντομη έρευνα στο e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων και το μάτι μας "κόλλησε" στο πιο ιδιαίτερο blazer φόρεμα της σεζόν.

Έχουμε συνηθίσει τα blazer φορέματα να "υπηρετούν" το office look μας και να μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση τα πρωινά που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε στο γραφείο. Αυτό το φόρεμα όμως μπορείς να το φοράς από το πρωί έως το βράδυ μιας και το ιδιαίτερο κόψιμο του στην πλάτη είναι αυτό που το καθιστά ιδανικό για ένα ποτό μετά τη δουλειά.

Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου με ένα κλικ εδώ και να είσαι σίγουρη πως η επιλογή σου θα σε... δικαιώσει!

Κι αν αναρωτιέσαι πως μπορείς να το συνδυάσεις για ένα casual καθημερινό look, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα λευκά sneakers που θα σου χαρίσουν άνεση και στιλ.

Βρήκαμε στα Bershka το αξεσουάρ που θα απογειώσει ακόμη και τις πιο μίνιμαλ εμφανίσεις σου

Βρήκαμε για σένα στα καταστήματα Bershka τα πιο σικάτα σκουλαρίκια που λάτρεψαν όλες οι διάσημες και έχουν γίνει ανάρπαστα!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο σικάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion με την τελευταία λέξη της μόδας!

Αυτή τη φορά δεν έχουμε να σου προτείνουμε κάποιο ρούχο ή παπούτσι αλλά ένα αξεσουάρ. Πρόκειται για ένα σετ που αποτελείται από έξι ζευγάρια σκουλαρίκια. Είναι όλα στις αποχρώσεις του χρυσού και σε κάποια θα βρεις λεπτομέρειες με λευκές πέτρες!

Είναι όλα μοναδικά και φυσικά ευκολοφόρετα μιας και συνδυάζονται με όλα σου τα ρούχα και στυλ και μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ! Και το καλύτερο δεν το στο είπαμε ακόμη... Κοστίζουν μόλις 6,99€!

Θα τα βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο eshop και μπορείς να τα αγοράσεις μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Ροή ειδήσεων

Share