Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Mid season sale - Τρέξτε να προλάβετε το καρό παλτό σε τιμή σοκ

Θα πάθετε πλάκα

1 Νοεμβρίου 2020 11:03
ZARA: Mid season sale - Τρέξτε να προλάβετε το καρό παλτό σε τιμή σοκ

Οι εκπτώσεις στα καταστήματα ZARA ξεκίνησαν τρέξτε να προλάβετε τα πιο in items της σεζόν, προκειμένου να είστε in fashion 7/24. Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα καταστήματα Zara το τέλειο καρό παλτό που θα απογειώσει το στυλ σας.

Πιο συγκεκριμένα, το παλτό έχει μπροστινές τσέπες και ένα κουμπί και η τιμή του ανέρχεται τώρα στα 40,99 ευρώ από 69,95 ευρώ.

Το προϊόν μπορείτε να το κάνετε δικό σας είτε από τα καταστήματα Zara είτε online από το eshop κάνοντας κλικ εδώ! Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτή την τέλεια ριπ μπλούζα για να κάνετε τις εμφανίσεις σας μοναδικές.

Μια μικρή περιγραφή

ΚΑΡΟ ΠΑΛΤΟ ΜΕ ΜΑΛΛΙΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
ΚΑΦΕ - 2761/283

Κοντό παλτό από σύμμεικτο ύφασμα με μαλλί. Γιακάς με πέτο και μακρύ μανίκι. Μπροστινές τσέπες. Κάτω μέρος με σκίσιμο πίσω.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

64% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ, 32% ΜΑΛΛΙ, 4% ΑΛΛΕΣ ΙΝΕΣ

ΦOΔPA

ΚΥΡΙΟ ΥΦΑΣΜΑ
52% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ,
48% ΒΙΣΚΟΖΗ

ΛΑΙΜΟΣ
100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ZARA: Ουρές για τη δερμάτινη τσάντα που κοστ

Η τσάντα είναι αδιαμφησβήτητα το αξεσουάρ που ολοκληρώνει το outfit της κάθε γυναίκας. Εμείς είμαστε εδώ καθημερινά για να σας βρίσκουμε όλα τα fashion items της σεζόν, προκειμένου να είστε στην μόδα 7/24.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και εντόπισε στα καταστήματα ZARA μια τέλεια δερμάτινη τσάντα, σε διάφορα χρώματα που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα, την τσάντα μπορείτε να την κάνετε δική σας είτε από κάποιο κατάστημα ZARA είτε μέσω του eshop κάνοντας κλικ εδώ! Το κόστος της τσάντας είναι 19,99 ευρώ και εμείς θα σας προτείναμε να τη συνδυάσετε με αυτό το τέλειο παλτό.

Μια μικρή περιγραφή

ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ - 6621/610

Δερμάτινη τσάντα σε σχέδιο χιαστί διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα. Διπλή δερμάτινη τσάντα. Λουρί ώμου για πέρασμα χιαστί. Φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό. Με κλείσιμο με φερμουάρ και με καπάκι με μαγνητικό κούμπωμα.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

100% ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ

ΛΟΥΡΙ ΩΜΟΥ

100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

ΦOΔPA

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share