Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Pull and Bear: Το μπουφάν που θα λατρέψεις - Κοστίζει μόνο 25.19€

Σίγουρα θα απογειώσετε το στυλ σας!

31 Οκτωβρίου 2020 15:56
Pull and Bear: Το μπουφάν που θα λατρέψεις - Κοστίζει μόνο 25.19€
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο χειμώνας έχει κάνει αισθητή την παρουσία του αλλά εμείς οι γυναίκες πέρα από τα ρούχα που θα διαλέξουμε για να προφυλαχτούμε από το κρύο θέλουμε να είμαστε και in fashion 7/24. Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα καταστήματα Pull and Bear το μπουφάν που σίγουρα δε θα θες να λείπει από την ντουλάπα σου.

Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για μπουφάν καπιτονέ το οποίο είναι μώβ ανοικτό και σίγουρα θα σε κρατήσει ζεστή και παράλληλα full in fashion. Ακόμα θα μπορούσες να το συνδυάσεις με όλες σου τις καθημερινές εμφανίσεις, ενώ μπορείς να το κάνεις δικό σου είτε σε κάποιο κατάστημα pull and bear είτε μέσω του eshop κάνοντας κλικ εδώ!

Το κόστος του είναι τώρα 25.19 € από 35.99 €, ενώ βγαίνει και σε άλλα δύο χρώματα και εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτή την υπέροχη τσάντα.

ΣΥΝΘΕΣΗ
Εξωτερική: 100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ
Επένδυση: 100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ
Εσωτερική: 100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ MAX. 30ºC. ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΛΩΡΙΝΗ

ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ 110 º C MAX.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ

ZARA: Το φούτερ που δε θα θες να αποχωριστείς - Κοστίζει μόνο 15,95€

Θες να είσαι στην μόδα αλλά δεν μπορείς να βρεις κάτι που να σε ενθουσιάζει; Εμείς είμαστε εδώ για να βρίσκουμε για εσάς όλα τα fashion items της σεζόν σε απίστευτα οικονομικές τιμές.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA μια μπλούζα θα απογειώσει το στυλ σας, καθώς είναι κοντή με κουκούλα και βγαίνει σε πέντε χρώματα: γκρι σταχτί, λευκό, πράσινο, χρώμα της άμμου και μαύρο, ενώ κοστίζει μόνο 15,95 ευρώ.

Την συγκεκριμένη μπλούζα μπορείτε να την προμηθευτείτε είτε σε κάποιο κατάστημα ZARA είτε ηλεκτρονικά μέσα από το eshop κάνοντας κλικ εδώ.

Μια μικρή περιγραφή

ΦΟΥΤΕΡ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

ΓΚΡΙ ΣΤΑΧΤΙ - 1058/626

Κοντό φούτερ με κουκούλα και μακρύ μανίκι. Τελειώματα με λάστιχο.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

64% ΒΑΜΒΑΚΙ, 36% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΦOΔPA

64% ΒΑΜΒΑΚΙ, 36% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

 

Ροή ειδήσεων

Share