Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βρήκαμε στα Bershka το τζιν που είναι η επιτομή της άνεσης

Θα το λατρέψεις!

25 Οκτωβρίου 2020 14:47
Βρήκαμε στα Bershka το τζιν που είναι η επιτομή της άνεσης

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το τέλειο baggy τζιν που κάνει πάταγο και έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες με μόλις 25,99€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς στις πιο προσιτές τιμές για να είσαι πάντα in fashion και παράλληλα να κάνετε οικονομία!

Έτσι και σήμερα λοιπόν, σε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων εντοπίσαμε το παντελόνι που αυτή τη σεζόν κάνει θραύση και όχι άδικα μιας και μιλάμε για ένα τζιν με ιδιαίτερο κόψιμο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, σε κάθε σωματότυπο και σε κάθε περίσταση.

Μπορείς να το φοράς από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο σου. Η φαρδιά του μέση είναι η μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τη μέση σου να φαίνεται δαχτυλίδι και το "ριχτό" του κόψιμο αυτό που θα σου κρύψει εκείνα τα λίγα παραπάνω κιλάκια που βασανίζεσαι να χάσεις. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και ψάχνετε κάτι πιο ιδιαίτερο, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το δερμάτινο παντελόνι.

"Πανζουρλισμός" στα Bershka με το oversize εμπριμέ πουκάμισο που θα πάει το office look σου σε... άλλο επίπεδο

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το oversize εμπριμέ πουκάμισο, που έχει τρελάνει όλες τις instagrammers και κοστίζει μόλις 19,99€!

Το oversize look αυτή τη σεζόν μεσουρανεί τόσο στο Instagram όσο και στις πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας. Το συναντάμε σε classic κομμάτια όπως τζιν, φούστες, όσο σε πουκάμισα και τζάκετ.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει καθημερινά για εσάς και σας βρίσκει τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Γι' αυτό σήμερα βρήκε για εσάς το μοναδικό oversize πουκάμισο που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο μπορεί να φορεθεί απ' όλες τις γυναίκες και σε όλες τις περιστάσεις.

Θα το βρείτε σε αυτό το υπέροχο εμπριμέ χρώμα με φόντο το ροζ και είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας. Αν πάλι δεν έχετε το χρόνο να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα, υπάρχει και η λύση του e shop. Αγοράστε το πουκάμισο με ένα μόνο κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέστε με τι να το συνδυάσετε, ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη τζιν φούστα που σίγουρα θα λατρέψετε.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share