Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Χαμός" στα Bershka για το δερμάτινο παντελόνι που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα

Το hot item της σεζόν

24 Οκτωβρίου 2020 14:13

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το δερμάτινο παντελόνι καμπάνα που έγινε ανάρπαστο στην εκπληκτική τιμή των 25,99€!

Σε μια σύντομη έρευνα μας στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων, το μάτι μας σταμάτησε σε ένα υπέροχο δερμάτινο παντελόνι από τα Bershka. Βέβαια, ακόμη πιο δελεαστικό το έκανε η έξτρα χαμηλή τιμή του.

Τα παντελόνια με καμπάνα τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους και όχι άδικα γιατί χαρίζουν μια ψηλόλιγνη φιγούρα σε όλες τις γυναίκες, αναδεικνύουν τέλεια τις καμπύλες και φυσικά φοριούνται όλη μέρα. Μπορείς να τα συνδυάσεις το πρωί με ένα απλό T shirt και το βράδυ με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου.

Μην το σκέφτεσαι, απλά κάνε ένα κλικ εδώ και αγόρασε το!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το στράπλες τοπ που θα πάει το outfit σου σε... άλλο επίπεδο!

"Πανζουρλισμός" στα Bershka με το oversize εμπριμέ πουκάμισο που θα πάει το office look σου σε... άλλο επίπεδο

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το oversize εμπριμέ πουκάμισο, που έχει τρελάνει όλες τις instagrammers και κοστίζει μόλις 19,99€!

Το oversize look αυτή τη σεζόν μεσουρανεί τόσο στο Instagram όσο και στις πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας. Το συναντάμε σε classic κομμάτια όπως τζιν, φούστες, όσο σε πουκάμισα και τζάκετ.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει καθημερινά για εσάς και σας βρίσκει τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Γι' αυτό σήμερα βρήκε για εσάς το μοναδικό oversize πουκάμισο που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο μπορεί να φορεθεί απ' όλες τις γυναίκες και σε όλες τις περιστάσεις.

Θα το βρείτε σε αυτό το υπέροχο εμπριμέ χρώμα με φόντο το ροζ και είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας. Αν πάλι δεν έχετε το χρόνο να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα, υπάρχει και η λύση του e shop. Αγοράστε το πουκάμισο με ένα μόνο κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέστε με τι να το συνδυάσετε, ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη τζιν φούστα που σίγουρα θα λατρέψετε.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share