Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βρήκαμε στα Bershka το πιο στυλάτο και χουχουλιάρικο μπουφάν που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες

Θα το λατρέψεις!

20 Οκτωβρίου 2020 21:00
Βρήκαμε στα Bershka το πιο στυλάτο και χουχουλιάρικο μπουφάν που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες

Ο χειμώνας έχει κάνει αισθητή την παρουσία του αλλά εμείς οι γυναίκες πέρα από τα ρούχα που θα διαλέξουμε για να προφυλαχτούμε από το κρύο θέλουμε να είμαστε και in fashion φορώντας την τελευταία λέξη της μόδας. Το Athensmagazine.gr βρήκε λοιπόν για σένα στα καταστήματα Bershka το πιο μοδάτο και το πιο χουχουλιάρικο μπουφάν της σεζόν!

Μιλάμε φυσικά για ένα μπουφάν με δερμάτινη όψη και με εσωτερικό συνθετική γούνα προβάτου. Ένα μπουφάν που θα σε κρατήσει ζεστή και παράλληλα full in fashion! Θα μπορούσες να το συνδυάσεις με όλες σου τις καθημερινές εμφανίσεις αλλά και σε μια χαλαρή βραδινή έξοδο.

Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμη. Μπορείς να το φορέσεις και από τις δύο πλευρές ανάλογα με την όψη που ταιριάζει καλύτερα με το υπόλοιπο outfit σου. Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το καρό παντελόνι από τα ZARA.

Μην το σκέφτεσαι, καν΄το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Bershka: Κάντε δικό σας το πιο girly jacket σε τιμή σοκ - Κοστίζει μόνο 17,99€

Θέλεις να ανανεώσεις της γκαρνταρόμπα σου και δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει; Εμείς είμαστε εδώ για εσάς προκειμένου να σας βρίσκουμε καθημερινά όλα τα fashion items της σεζόν.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα Bershka ένα μπεζ μπουφάν με τέσσερα κουμπιά και στο πίσω μέρος έχει τον snoopy. Είναι ένα τέλειο και girly μπουφάν που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας.

Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να το κάνετε δικό σας είτε από τα καταστήματα Bershka είτε online μέσω του eshop εδώ. Το κόστος του είναι 17,99€ από 29,99€ και μπορείτε να το φορέσετε τόσο με αθλητικά όσο και με πιο καλό ντύσιμο. Επίσης εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτή την υπέροχη μπλούζα με βάτες.

Μια μικρή περιγραφή
Μπουφάν Snoopy
Χρώμα: Ανοιχτό καστανό

Σύνθεση Εξωτερικό
100% ΒΑΜΒΑΚΙ

 

Ροή ειδήσεων

Share