Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Η Low budget τσάντα που δε θα θες να αποχωριστείς

Κοστίζει μόνο 19.99 ευρώ και θα την λατρέψεις!

16 Οκτωβρίου 2020 09:13
ZARA: Η Low budget τσάντα που δε θα θες να αποχωριστείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τσάντα είναι από τα βασικότερα αξεσουάρ που αναδεικνύει τα στυλ σου για αυτό λοιπόν και εμείς είμαστε εδώ για να βρίσκουμε για εσένα καθημερινά τα πιο in κομμάτια της αγοράς.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA μια all day καπιτονέ μαύρη τσάντα για να κάνεις τις εμφανίσεις σου μοναδικές.

Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να το προμηθευτείς είτε από κάποιο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας ρούχων είτε online μέσω του eshop ΕΔΩ και το κόστος του είναι 19.99 ευρώ. Εμείς σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο φόρεμα.

Μια μικρή περιγραφή

ΜΙΝΤΙ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ

ΜΑΥΡΟ - 6610/610

Μαύρη τσάντα σε σχέδιο χιαστί. Kαπιτονέ εξωτερικό μέρος με γαζιά. Λουρί ώμου με ρυθμιζόμενη αλυσίδα. Φοδραρισμένο εσωτερικό με τρεις θήκες. Η μία από αυτές κλείνει με φερμουάρ. Κλείσιμο με μεταλλικό κομμάτι.

Ύψος x Πλάτος x Βάθος: 15 x 23 x 9 cm

ΣΥΝΘΕΣΗ

EΞΩTEPIKO

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

ΛΟΥΡΙ ΩΜΟΥ

100% ΣΙΔΗΡΟΣ

ΦOΔPA

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΓΕΜΙΣΜΑ

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

Αν αγαπάς τα oversize κομμάτια τότε σίγουρα θα ερωτευτείς το σατινέ αυτό φόρεμα από τα ZARA

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το απόλυτο σατινέ oversize φόρεμα και το ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά.

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στα καταστήματα ZARA, εντοπίσαμε το πιο ονειρεμένο σατινέ φόρεμα, το οποίο θέλουν να έχουν στην ντουλάπα τους χειμώνα - καλοκαίρι, όλες οι γυναίκες. Βιάσου λοιπόν και καν' το δικό σου πριν εξαντληθεί!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς και σας βρίσκει καθημερινά τα πιο σικάτα και ταυτόχρονα οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Η εκπληκτική τιμή του και το άκρως εντυπωσιακό του κόψιμο είναι αυτά που κατατάσσουν το συγκεκριμένο φόρεμα στην κορυφή της λίστας των top item για αυτό το φθινόπωρο.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας καθώς και στο e shop τους. Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share