Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Bershka: Το must - have κομμάτι για κάθε στυλ σε τιμή σοκ

Απογείωσε το στυλ σου!

13 Οκτωβρίου 2020 13:41
Bershka: Το must - have κομμάτι για κάθε στυλ σε τιμή σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τσάντα είναι μακράν ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ που απογειώνουν το στυλ της κάθε γυναίκας, αφού δεν ολοκληρώνει μόνο το ντύσιμο, αλλά του προσθέτει πολλές φορές και χρώμα. Εμείς είμαστε εδώ και ψάχνουμε καθημερινά όλα τα fashion items της σεζόν, προκειμένου να σας ενημερώνουμε.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε μια υπέροχη τσάντα από τα καταστήματα Bershka που σίγουρα δε θα θες να λείπει από την ντουλάπα σου. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να το αποκτήσετε είτε μέσω των καταστημάτων Bershka είτε online από το eshop ΕΔΩ και κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ.

Tο Athensmagazine.gr σας προτείνει να την συνδυάσετε με το συγκεκριμένο τζάκετ.

Περιγραφή
Χρώμα: Μαύρο

Σύνθεση
ΧΕΡΟΥΛΙ
100% ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ (ΜΟΝΟ ΕΙΔΗ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑ)
100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

Φόδρα
100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

Βρήκαμε στα Bershka τη midi πλισέ φούστα με εφέ δέρματος που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσένα την απόλυτη τάση της σεζόν, ο λόγος για τη midi πλισέ φούστα με δερμάτινη όψη από τα καταστήματα Bershka.

Όπως έχετε αντιληφθεί τα ρούχα με δερμάτινη όψη όπως και τα animal print κάνουν θραύση, γι' αυτό κι εμείς ξεχωρίσαμε από την νέα κολεξιόν των καταστημάτων Bershka μια midi φούστα με δερμάτινη όψη που την ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά και κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ.

Το ιδιαίτερο κόψιμο της είναι αυτό που θα αναδείξει τα πόδια σου και θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου. Η 60s γραμμή της είναι αυτή που μπορεί να την εντάξει ακόμη και σε καθημερινές σου εμφανίσεις αλλά παράλληλα να δώσει μια άκρως σικ νότα στη βραδινή σου έξοδο. Αν πάλι ψάχνεις κάτι για να σε ζεστάνει τις κρύες ημέρες, ρίξε μια ματιά σε αυτό το μάλλινο παλτό από τα ZARA.

Το μίντι φόρεμα από τα καταστήματα Bershka που θα λατρέψεις

Ψάχνεις ένα ρούχο άνετο και οικονομικό για all day εμφανίσεις; Εμείς ανακαλύψαμε στα καταστήματα Bershka το μίντι φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα και κοστίζει μόνο 11,99 ευρώ.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε για εσάς το κορυφαίο και πιο οικονομικό κομμάτι της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Το συγκεκριμένο φόρεμα βγαίνει σε τρία χρώματα μαύρο, γκρι και πορτοκαλί, ενώ μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε από τα καταστήματα είτε μέσω e-shop ΕΔΩ.

Έτσι και σήμερα χαζεύοντας στο e shop των καταστημάτων Bershka πέσαμε πάνω στο απόλυτο must have φόρεμα της σεζόν.

Μια μικρή περιγραφή: Μίντι φόρεμα

Σύνθεση - Εξωτερικό

96% ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ

4% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share