Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βρήκαμε στα Bershka τη midi πλισέ φούστα με εφέ δέρματος που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα

Θα τη λατρέψεις!

10 Οκτωβρίου 2020 15:04
Βρήκαμε στα Bershka τη midi πλισέ φούστα με εφέ δέρματος που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσένα την απόλυτη τάση της σεζόν, ο λόγος για τη midi πλισέ φούστα με δερμάτινη όψη από τα καταστήματα Bershka.

Όπως έχετε αντιληφθεί τα ρούχα με δερμάτινη όψη όπως και τα animal print κάνουν θραύση, γι' αυτό κι εμείς ξεχωρίσαμε από την νέα κολεξιόν των καταστημάτων Bershka μια midi φούστα με δερμάτινη όψη που την ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά και κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ.

Το ιδιαίτερο κόψιμο της είναι αυτό που θα αναδείξει τα πόδια σου και θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου. Η 60s γραμμή της είναι αυτή που μπορεί να την εντάξει ακόμη και σε καθημερινές σου εμφανίσεις αλλά παράλληλα να δώσει μια άκρως σικ νότα στη βραδινή σου έξοδο. Αν πάλι ψάχνεις κάτι για να σε ζεστάνει τις κρύες ημέρες, ρίξε μια ματιά σε αυτό το μάλλινο παλτό από τα ZARA.

Το μίντι φόρεμα από τα καταστήματα Bershka που θα λατρέψεις

Ψάχνεις ένα ρούχο άνετο και οικονομικό για all day εμφανίσεις; Εμείς ανακαλύψαμε στα καταστήματα Bershka το μίντι φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα και κοστίζει μόνο 11,99 ευρώ.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε για εσάς το κορυφαίο και πιο οικονομικό κομμάτι της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Το συγκεκριμένο φόρεμα βγαίνει σε τρία χρώματα μαύρο, γκρι και πορτοκαλί, ενώ μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε από τα καταστήματα είτε μέσω e-shop ΕΔΩ.

Έτσι και σήμερα χαζεύοντας στο e shop των καταστημάτων Bershka πέσαμε πάνω στο απόλυτο must have φόρεμα της σεζόν. Tο Athensmagazine.gr σας προτείνει να το συνδυάσετε με το συγκεκριμένο τζάκετ.

Μια μικρή περιγραφή: Μίντι φόρεμα

Σύνθεση - Εξωτερικό

96% ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ

4% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

Ξεπούλημα στα Bershka: Το jogger παντελόνι που είναι το hot item της σεζόν κοστίζει λιγότερο από 15 ευρώ

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το jogger παντελόνι από ύφασμα φούτερ που θα σου χαρίσει την απόλυτη άνεση με μόλις 13,79€.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα μέσα από μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων εντοπίσαμε ένα παντελόνι που είναι η επιτομή της άνεσης και ταυτόχρονα χαρίζει την απαραίτητη θηλυκότητα.

Μπορεί η μόδα των 90s να επανέρχεται δυναμικά όμως με διαφορετικούς συνδυασμούς. Το fitness look είναι αυτό που επικρατεί φέτος τόσο στις βιτρίνες όσο και στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα μιας και μπορούμε ταυτόχρονα να έχουμε άνεση και στιλ.

Το jogger αυτό παντελόνι είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα μιας και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ αγκαλιάζοντας το σώμα και τονίζοντας τέλεια τις καμπύλες. Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας καθώς και στο e shop τους με μόλις 13,79€. Μην το σκέφτεσαι, καν'το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share