Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H&M: Ανακάλυψε το πιο hot item της σεζόν

Απίθανο μπλουζάκι μόνο με 19,99 ευρώ

5 Οκτωβρίου 2020 12:46
H&M: Ανακάλυψε το πιο hot item της σεζόν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το φθινόπωρο μπήκε και ήρθε η ώρα να κάνετε μια μικρή ανανέωση στη γκαρνταρόμπα σας, ώστε να είστε μέσα στη μόδα και να κάνετε τις εμφανίσεις σας μοναδικές. Το Athensmagazine.gr έκανε έρευνα και βρήκε το τέλειο μπλουζάκι από τα καταστήματα H&M σε απίστευτα χαμηλή τιμή, καθώς κοστίζει μόνο 19.99 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μπλουζάκι μαύρο με μωβ σχέδια, ενώ παράλληλα βγαίνει και σε άλλα δύο χρώματα: σκέτο μαύρο και ροζ, ενώ τα νούμερα ξεκινάνε από xs εως xxl. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ.

Μια μικρή περιγραφή του προϊόντος:

Μπλούζα με καλυμμένα κουμπιά στο πίσω μέρος του λαιμού και μακριά, ογκώδη μανίκια που σφίγγουν στις μασχάλες. Από κει και πέρα το Athensmagazine.gr σας προτείνει άλλη μια μπλούζα που θα απογειώσει το στυλ σας καθώς είναι σατέν και έχει απίστευτο χρώμα.

"Πανζουρλισμός" στα Η&Μ με το σακάκι που θα απογειώσει το office look σου - Κοστίζει μόλις 14,99€

Βρήκαμε για εσάς στα καταστήματα H&M το μακρύ blazer που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες και κοστίζει μόλις 14,99€!

Το Athensmagazine.gr σε μια σύντομη έρευνα που έκανε ανακάλυψε στην κολεξιόν των καταστημάτων Η&Μ ένα μοναδικό σακάκι που σίγουρα θα ερωτευτείς από την πρώτη ματιά.

Τα σακάκια τα τελευταία χρόνια έχουν μπει δυναμικά στις γυναικείες ντουλάπες και πλέον έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στη λίστα με τα must have κομμάτια.

Το σακάκι από τα καταστήματα Η&Μ είναι αυτό που σου επιτρέπει να το φοράς όλη μέρα καθώς δεν είναι απαραίτητο να το ταιριάξεις με ένα office look. Όσο τολμηρό κι αν σου ακούγεται εμείς έχουμε λατρέψει το συνδυασμό με τα αθλητικά σου παπούτσια, κι αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αγορά, ρίξε μια ματιά στα πιο στιλάτα και άνετα αθλητικά της αγοράς.

Το συγκεκριμένο κομμάτι θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Η&Μ της χώρας αλλά και στο e shop σε πολλά διαφορετικά χρώματα και στην εκπληκτική τιμή των 14,99€.

Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share