Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βρήκαμε στα Η&Μ το μπλουζάκι που θα... ροκάρει τις εμφανίσεις σου

Μας θύμισε κάτι από... τα φοιτητικά μας χρόνια!

3 Οκτωβρίου 2020 17:40
Βρήκαμε στα Η&Μ το μπλουζάκι που θα... ροκάρει τις εμφανίσεις σου

Βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ το μπλουζάκι που θα δώσει μια... ροκ νότα ακόμη και στην πιο classic εμφάνισή σου και κοστίζει μόλις 10,99€.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς γι' αυτό και ψάχνει καθημερινά τις πιο συμφέρουσες αγορές από τα αγαπημένα σας καταστήματα. Σε μια τέτοια έρευνα το μάτι μας σταμάτησε σε αυτό το μπλουζάκι από τα Η&Μ που μας θύμισε κάτι από τα φοιτητικά μας χρόνια.

Πρόκειται για ένα απλό T-shirt που θα σας συνοδεύσει σε όλες σας τις εμφανίσεις καθώς με ένα απλό και μίνιμαλ σακάκι -σαν αυτό- θα απογειώσετε το office look σας ενώ σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες θα καταφέρετε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα στις βραδινές σας εμφανίσεις.

Μην το σκέφτεστε! Κάντε το δικό σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

Βρήκαμε στα Η&Μ τη σατινέ μπλούζα που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου

Βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ την σατινέ μπλούζα με ζιβάγκο που θα σε κάνει το επίκεντρο της βραδιάς και κοστίζει μόλις 14,99€.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει καθημερινά για εσάς γι' αυτό και βρίσκει τα πιο οικονομικά και σικάτα κομμάτια που κυκλοφορούν στην αγορά για να είστε πάντα in fashion. Σε μια σύντομη έρευνα που κάναμε στα αγαπημένα μας καταστήματα, το μάτι μας έπεσε σε αυτή τη σατινέ μπλούζα που σίγουρα είναι ένα από τα hot items της σεζόν.

Οι λεπτομέρειες της με τα κουμπιά στα μανίκια και στο πίσω μέρος του λαιμού είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει και το ριχτό της κόψιμο το κομμάτι που θα φοράς μέρα νύχτα. Μπορείς να τη συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν για ένα κλασσικό casual look η με μια midi pencil φούστα -όπως αυτή εδώ- για να δώσεις μια έξτρα θηλυκότητα στο στιλ σου.

Μην το σκέφτεσαι, καν' τη δική σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Ροή ειδήσεων

Share