Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βρήκαμε στα Stradivarius το τοπ με δερμάτινη όψη στο απόλυτο φθινοπωρινό χρώμα

Θα το λατρέψεις!

24 Σεπτεμβρίου 2020 22:10
Βρήκαμε στα Stradivarius το τοπ με δερμάτινη όψη στο απόλυτο φθινοπωρινό χρώμα

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Stradivarius το πιο σέξι μπούστο με δερμάτινο εφέ στην εκπληκτική τιμή των 12,99€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα καλύτερα και τα πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς. Σε μια τέτοια "έρευνα" λοιπόν πέσαμε πάνω και σε αυτό το υπέροχο μπούστο.

Μπορείς να το φορέσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν που θα σε δείχνει πολύ ψηλότερη, ένα ζευγάρι γόβες, να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια σφιχτή απόλυτα sleek αλογοουρά και να το συνδυάσεις με χρυσούς λεπτούς κρίκους.

Για μια πιο βραδινή ή επίσημη έξοδο μπορείς να το φορέσεις με μια ψηλόμεση midi φούστα και φυσικά έχουμε να σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά σε αυτή την τέλεια ψηλόμεση φούστα και θα σου προτείναμε επίσης να διαλέξεις τις γήινες αποχρώσεις συνδυάζοντας smokey μακιγιάζ μιας και ταιριάζει με το λουκ σου και ψηλοτάκουνες γόβες!

Το μπούστο θα το βρεις στο e shop των καταστημάτων Stradivarius στην εκπληκτική τιμή των 12.99€. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Το slip dress από τα Stradivarius είναι το κομμάτι που ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά

Βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius το απόλυτο slip dress και το ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά.

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στα καταστήματα Stradivarius, εντοπίσαμε το πιο ονειρεμένο slip dress, το οποίο θέλουν να έχουν στην ντουλάπα τους χειμώνα - καλοκαίρι, όλες οι γυναίκες. Βιάσου λοιπόν και καν' το δικό σου πριν εξαντληθεί!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς και σας βρίσκει καθημερινά τα πιο σικάτα και ταυτόχρονα οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Η εκπληκτική τιμή του και το άκρως εντυπωσιακό του κόψιμο είναι αυτά που κατατάσσουν το συγκεκριμένο φόρεμα στην κορυφή της λίστας των top item για αυτό το φθινόπωρο.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Stradivarius της χώρας καθώς και στο e shop τους. Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι πώς να το συνδυάσεις για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα μποτάκια που θα απογειώσουν το look σου.

 

Ροή ειδήσεων

Share