Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η απόλυτη τσάντα για τη φετινή σεζόν βρίσκεται στα Zara - Κοστίζει 29,95€

Προλάβετε πριν εξαντληθεί

24 Σεπτεμβρίου 2020 13:54
Η απόλυτη τσάντα για τη φετινή σεζόν βρίσκεται στα Zara - Κοστίζει 29,95€

Θέλετε να αγοράσετε μια τσάντα, αλλά δεν έχετε βρει την κατάλληλη; Το Athensmagazine.gr, μετά από μια έρευνα αγοράς, βρήκε για εσάς το απόλυτο κομμάτι της σεζόν από τα καταστήματα Zara.

Κοιτάζοντας το site της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια μαύρη τσάντα ώμου με καπάκι rock, την οποία και πρέπει να προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας. Πρόκειται για μια τσάντα, που θα σας βολέψει σε όλες σας τις εμφανίσεις.

Μια μικρή περιγραφή

Μαύρη τσάντα ώμου. Λεπτομέρεια ραφές και τρεις θήκες. Η μία από αυτές κλείνει με φερμουάρ. Λουρί ώμου με αλυσίδα. Φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό. Κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα. Για να την αγοράσετε online, μπείτε εδώ. Αν πάλι θέλετε ένα πιο καλό τσαντάκι, δείτε εδώ μια ακόμα πρόταση του Athensmagazine.gr.

ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ROCK
29,95 EUR
ΜΑΥΡΟ

Το lingerie φόρεμα από τα ZARA είναι η επιτομή της κομψότητας και του αισθησιασμού

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το lingerie φόρεμα που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες και είναι ότι πιο αισθησιακό θα φορέσεις φέτος.

To Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα ενημερωμένες τόσο για τις τάσεις της μόδας όσο και για τις καλύτερες τιμές. Σήμερα, κάνοντας μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας brands πέσαμε πάνω στο lingerie αυτό φόρεμα που ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά.

Τα lingerie είτε σε μπλουζάκια, είτε σε φορέματα χαρίζουν μια έξτρα δόση θηλυκότητας και αισθησιασμού μιας και συνήθως είναι φτιαγμένα από σατέν ύφασμα που αγκαλιάζει το σώμα ακριβώς όπως πρέπει για να τονιστούν οι καμπύλες.

Κι επειδή τα τελευταία χρόνια τα στερεότυπα της μόδας που θέλουν τέτοιου είδους φορέματα να φοριούνται μόνο σε βραδινές εξόδους, καταρρίπτονται, εμείς θα σου πούμε πως με τους ανάλογους συνδυασμούς μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αν πάλι θέλεις να παραμείνεις κλασσική, ρίξε μια ματιά σε αυτό το πέδιλο που ναι μεν θα δώσει ένα κλασσικό στιλ στο ντύσιμο αλλά παράλληλα θα το κρατήσει και σε ένα casual επίπεδο.

Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Ροή ειδήσεων

Share