Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αν είσαι ρομαντική και αγαπάς τα floral τότε αυτό το girly φόρεμα από τα H&M είναι το απόλυτο κομμάτι για σένα

Θα το λατρέψεις!

9 Σεπτεμβρίου 2020 16:55
Αν είσαι ρομαντική και αγαπάς τα floral τότε αυτό το girly φόρεμα από τα H&M είναι το απόλυτο κομμάτι για σένα

Βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ το πιο girly φόρεμα που αν ανήκεις στις ρομαντικές ψυχές δεν πρέπει να λείψει με τίποτα από την ντουλάπα σου.

Ποιος είπε πως το φθινόπωρο αποχωριζόμαστε τα έντονα χρώματα και γεμίζουμε τη ντουλάπα και τα συρτάρια μας με μουντά και μονόχρωμα ρούχα; Ήρθε η ώρα αυτός ο μύθος να καταρριφθεί και σύμμαχος μας για να σε πείσουμε είναι αυτό το μοναδικό floral φόρεμα.

Το Athensmagazine.gr ξέρεις πως αγαπάς τη μόδα και θέλεις πάντα να ακολουθείς τις τελευταίες τάσεις γι' αυτό και καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο οικονομικά και ταυτόχρονα τα πιο στιλάτα κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion.

Έτσι και σήμερα κάνοντας μια μικρή έρευνα πέσαμε πάνω σε αυτό το φλοράλ μακρυμάνικο φόρεμα που είναι η απόλυτη επιλογή για αυτό το φθινόπωρο μιας και χαρίζει στυλ, άνεση και θηλυκότητα, ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα από τα ZARA για να κρατήσεις την καλοκαιρινή σου διάθεση λιγάκι ακόμη.

Το υπέροχο αυτό φόρεμα θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Η&Μ της χώρας καθώς και στo eshop τους. Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

"Ουρές" στα Η&Μ με το φόρεμα με halter λαιμόκοψη που έχουν ερωτευτεί όλες οι γυναίκες

Βρήκαμε στα καταστήματα H&M το φόρεμα με halter λαιμόκοψη που έχουν ερωτευτεί όλες οι γυναίκες και δεν γινόταν να μην στο παρουσιάσουμε!

Η μόδα των 60s απ' ότι φαίνεται καλά κρατεί και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στις ντουλάπες μας με δυναμική εμφάνιση και αυτό το φθινόπωρο. Αν αυτό το φόρεμα δεν μοιάζει να ξεπήδηξε από ταινία του παλιού κινηματογράφου τότε ποιο;

Η επιτομή της άνεσης και της θηλυκότητας σε ένα μόνο ύφασμα. Το ρομαντικό του κόψιμο σε συνδυασμό με τη σέξι ανοιχτή του πλάτη είναι αυτά που θα σε κάνουν το απόλυτο θηλυκό και σίγουρα θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σου. Μπορείς να το φοράς από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο ή τη βόλτα σου μιας και συνδυάζεται άνετα με sneakers αλλά και με ψηλοτάκουνα.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Η&Μ της χώρας καθώς και στο e shop τους. Μην το σκέφτεσαι, καν'το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ και σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται στην πόρτα σου.

Κι επειδή έχουμε ήδη μπει στο Σεπτέμβριο και οσονούπω θα κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα κρύα, ρίξε μια ματιά σε αυτό το δερμάτινο jacket που θα ήταν ιδανικό για να συνδυάσεις το φόρεμα σου τα βράδια που η θερμοκρασία πέφτει.

 

Ροή ειδήσεων

Share