Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ZARA: Η ψηλόμεση φούστα που θα σε κάνει το απόλυτο θηλυκό

Θα τη λατρέψεις!

7 Σεπτεμβρίου 2020 16:59
ZARA: Η ψηλόμεση φούστα που θα σε κάνει το απόλυτο θηλυκό

Η φούστα που είναι ότι πιο μοδάτο για την φθινοπωρινή σεζόν κοστίζει μόλις 25,95 ευρώ! Που θα την βρεις; Στα ZARA φυσικά!

Ήδη εδώ και καιρό οι φούστες υφή δέρματος είναι από τις κορυφαίες επιλογές τόσο των instagramer όσο και όλων των γυναικών! Αν πάλι ψάχνεις κάτι για πιο ανάλαφρες και καθημερινές εμφανίσεις σου έχουμε την εναλλακτική, ρίξε μια ματιά σε αυτή την ασύμμετρη denim φούστα από τα Bershka.

Η φούστα αυτή είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα μιας και ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και μπορείς να την φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι τάσεις που λανσάρουν οι σχεδιαστές μόδας και τα πιο γνωστά brands, υπάρχουν και οι τάσεις που λανσάρονται από γνωστές (και μη) fashionistas στο instagram. Μια από αυτές αγάπησαν πολλά fashion girls και είναι η φούστα που σου προτείνουμε!

Θα τη βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας καθώς και στο e shop τους. Μην το σκέφτεσαι, καν' τη δική σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αυτό το jogger παντελόνι από τα ZARA είναι η επιτομή της άνεσης

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το jogger παντελόνι από ύφασμα φούτερ που θα σου χαρίσει την απόλυτη άνεση με μόλις 15,95€.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα μέσα από μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων εντοπίσαμε ένα παντελόνι που είναι η επιτομή της άνεσης και ταυτόχρονα χαρίζει την απαραίτητη θηλυκότητα.

Μπορεί η μόδα των 90s να επανέρχεται δυναμικά όμως με διαφορετικούς συνδυασμούς. Το fitness look είναι αυτό που επικρατεί φέτος τόσο στις βιτρίνες όσο και στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα μιας και μπορούμε ταυτόχρονα να έχουμε άνεση και στιλ.

Το jogger αυτό παντελόνι είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα μιας και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ αγκαλιάζοντας το σώμα και τονίζοντας τέλεια τις καμπύλες. Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας καθώς και στο e shop τους με μόλις 15,95€. Μην το σκέφτεσαι, καν'το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share