Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ξεπουλάνε στα Zara - Αγοράστε παντελόνι με τύπωμα φιδιού μόνο 7,99€ από 25,95

Τρέξτε να προλάβετε τις προσφορές!

6 Σεπτεμβρίου 2020 16:07
Ξεπουλάνε στα Zara - Αγοράστε παντελόνι με τύπωμα φιδιού μόνο 7,99€ από 25,95
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέλετε να αγοράσετε ένα οικονομικό παντελόνι για τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις; Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς το καλύτερο κομμάτι των Zara σε σούπερ τιμή, καθώς κοστίζει μόνο 7,99 ευρώ.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα παντελόνι με τύπωμα φιδιού και ελαφριά καμπάνα. Πρόκειται για ένα παντελόνι που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, καθώς είναι αρκετά άνετο. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το μπουφάν με υφή δέρματος που ταιριάζει απόλυτα.

Μια μικρή περιγραφή:

Ψηλόμεσο παντελόνι με μπροστινές τσέπες και πίσω τσέπες patch. Κάτω μέρος που καταλήγει σε γραμμή εβαζέ. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΜΕ ΤΥΠΩΜΑ ΦΙΔΙΟΥ
25,95 EUR
7,99 EUR
-65%

Αυτό το jogger παντελόνι από τα ZARA είναι η επιτομή της άνεσης

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το jogger παντελόνι από ύφασμα φούτερ που θα σου χαρίσει την απόλυτη άνεση με μόλις 15,95€.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα μέσα από μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων εντοπίσαμε ένα παντελόνι που είναι η επιτομή της άνεσης και ταυτόχρονα χαρίζει την απαραίτητη θηλυκότητα.

Μπορεί η μόδα των 90s να επανέρχεται δυναμικά όμως με διαφορετικούς συνδυασμούς. Το fitness look είναι αυτό που επικρατεί φέτος τόσο στις βιτρίνες όσο και στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα μιας και μπορούμε ταυτόχρονα να έχουμε άνεση και στιλ.

Το jogger αυτό παντελόνι είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα μιας και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ αγκαλιάζοντας το σώμα και τονίζοντας τέλεια τις καμπύλες. Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας καθώς και στο e shop τους με μόλις 15,95€. Μην το σκέφτεσαι, καν'το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share