Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H&M: Ολόσωμη φόρμα μόνο με 9,99€

Σε δύο χρώματα

26 Αυγούστου 2020 16:11
H&M: Ολόσωμη φόρμα μόνο με 9,99€

Η ολόσωμη φόρμα είναι από τα πιο βολικά ρούχα που υπάρχουν και σε βγάζει από την διαδικασία του να σκεφτείς το τι θα φορέσεις. Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς την πιο οικονομική στα Η&Μ, και κοστίζει μόλις 9,99€!

Μπορεί να φορεθεί παντού, αφού ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Θα την βρείτε σε μπεζ χρώμα αλλά και σε φλοράλ, που είναι από τις κορυφαίες τάσεις της μόδα.

Είναι ελαστική και έχει ένα ζωνάκι στη μέση που θα τονίσει τέλεια την μέση και τις καμπύλες σας. Αγοράστε την με ένα κλικ εδώ!

Smocked playsuit
9,99 €

H&M: Αγόρασε το πιο δροσερό φόρεμα μόνο με 9,99€

Ανακαλύψαμε στα καταστήματα H&M το πιο δροσερό φόρεμα που θα σε συνοδεύει σε όλες σου τις εξόδους το καλοκαίρι και κοστίζει μόλις 9,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει πάντα για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Αυτό το φόρεμα με κουμπιά, στο πιο καλοκαιρινό χρώμα, είναι από τις κορυφαίες επιλογές, όπως και αυτό το πάμφθηνο ολόσωμο μαγιό.

Φοριέται στην παραλία αλλά και για μια απλή βόλτα στο νησί ή στην πόλη, που σημαίνει ότι θα το βολευτείτε σίγουρα. Αγοράστε το τώρα με ένα κλικ εδώ!

Button-front dress
9,99 €

Ξεπούλημα στο H&M: Ολόσωμο μαγιό μόνο με 6,99€

Ψάχνετε ένα ολόσωμο μαγιό για φέτος το καλοκαίρι, αλλά δεν το έχετε βρει ακόμα; Το Athensmagazine.gr το βρήκε για εσάς στα H&M και σας το προτείνει, ενώ η τιμή του είναι εξωπραγματική.

Ένα ολόσωμο είναι must κάθε καλοκαίρι και αν δεν έχετε επιχειρήσει να φορέσετε ακόμα, νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα. Είναι φλοράλ, μια από τις κορυφαίες τάσεις, και πάει με τα πάντα, πόσο μάλλον με μια μαυρισμένη και ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Αν θέλετε ωστόσο μια πιο απλή επιλογή, ρίξτε μια ματιά σε αυτό εδώ που έχει ντεκολτέ V.

Κάντε το αμέσως δικό σας πριν εξαντληθεί, απλά και μόνο με ένα κλικ εδώ. Σίγουρα θα το βολευτείτε στις υπόλοιπες μέρες του καλοκαιριού που μένουν, αλλά και στις επόμενες χρονιές.

Swimsuit High leg
6,99 €
-30%
Powder pink/Yellow floral

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share