Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το φόρεμα σε στιλ κορσέ από τα Bershka είναι το hot item που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα

Προλάβετε το!

25 Αυγούστου 2020 14:26
Το φόρεμα σε στιλ κορσέ από τα Bershka είναι το hot item που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το μίνι φόρεμα σε στιλ κορσέ που κοστίζει μόλις 10,79€ και το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά.

Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε μην χάνεις χρόνο!

Το Athensmagazine.gr για ακόμη μια φορά φρόντισε για εσάς και σας και έκανε μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων σας καταστημάτων, σε μια μικρή στάση λοιπόν βρήκε ένα από τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της σεζόν που θα κάνει όλες τις γυναίκες να παραληρούν.

Σήμερα βρήκαμε το ιδανικό φόρεμα σε στιλ κορσέ που είναι σε έκπτωση και ταιριάζει σε κάθε σου εμφάνιση. Κι αν αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις για να απογειώσεις τις βραδινές σου εμφανίσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το πέδιλο που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο από κανέναν.

Το φόρεμα μπορείς να το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop τους, αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Bershka: Το στράπλες τοπάκι που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ κοστίζει μόλις 8 ευρώ

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το κορυφαίο passepartout μπλουζάκι που θα φοράς σε όλες σου τις εμφανίσεις και δεν θα θες να αποχωριστείς!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει καθημερινά για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα, σε μια σύντομη έρευνα που κάναμε, πέσαμε πάνω σε αυτό το μπλουζάκι που μας κίνησε το ενδιαφέρον.

Μπορεί με την πρώτη ματιά να φαίνεται σαν ένα απλό, καθημερινό μπλουζάκι, συνδυάζεται όμως με όλες σου τις εμφανίσεις από ένα απλό αθλητικό outfit μέχρι την βραδινή σου εμφάνιση κι αυτό είναι που το κάνει το απόλυτο passepartout.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop τους στην εκπληκτική τιμή των 7,79€!

Αν πάλι αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα τζιν που αυτή τη σεζόν κάνουν θραύση και διάλεξε όποιο σου ταιριάζει.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share