Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Zara: Το paperbag παντελόνι που θα "απογειώσει" τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις

Θα το λατρέψετε!

23 Αυγούστου 2020 13:45
Zara: Το paperbag παντελόνι που θα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ψάχνετε ένα παντελόνι για τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις, αλλά δεν έχετε βρει το κατάλληλο; Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε για εσάς ένα top κομμάτι από τα Zara. Μάλιστα, είναι οικονομικό, καθώς κοστίζει 25,95 ευρώ.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα χακί jogger paperbag παντελόνι, το οποίο είμαστε σίγουροι, ότι θα το λατρέψετε. Μπορείτε να το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ, αφού είναι άκρως βολικό. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ την τσάντα που ταιριάζει απόλυτα.

Μια μικρή περιγραφή:

Ψηλόμεσο παντελόνι με λάστιχο στη μέση που προσαρμόζεται με κορδόνι. Μπροστινές τσέπες. Τελείωμα με λάστιχο στους αστραγάλους. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

JOIN LIFE - Care for fiber: τουλάχιστον 50% TENCEL™ Lyocell

Αυτή η ίνα λαμβάνεται κυρίως από το ξύλο ευκαλύπτου, από δάση που τυγχάνουν μιας βιωσιμότερης διαχείρισης η οποία διασφαλίζει την αναδάσωσή τους. Παράγεται σε ένα κλειστό κύκλωμα το οποίο επιτρέπει την επαναχρησιμοποίηση του νερού και πάνω από το 99% των χημικών ουσιών και είναι πιστοποιημένη από το Ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα Ecolabel.

Δείτε το:

Zara: Δείτε και ένα μπουφάν μόνο με 19,99€ από 40€

Ο Αύγουστος φτάνει στο τέλος του, και περνάμε σε μια μεταβατική εποχή, που δεν είναι άλλη από το φθινόπωρο. Για να είστε πλήρως εξοπλισμένες για τον Σεπτέμβριο, και τους επόμενους μήνες, αγοράστε αυτό το μπουφάν από τα ZARA και θα βγείτε ασπροπρόσωπες.

Το μπουφάν με κρόσσια είναι από τις κορυφαίες τάσεις τις σεζόν και μπορεί να απογειώσει ακόμα και την πιο απλή εμφάνισή σας. Μάλιστα, δεν θα βρείτε καλύτερο σε τόσο χαμηλή τιμή, αφού από 40€ μπορείτε να το αποκτήσετε μόνο με 19,99€.

Είναι σε χρώμα εκρού, με τρουκ, και πάει με τα πάντα, ενώ μπορείτε να το ταιριάξετε εύκολα με αυτό το ψηλόμεσο παντελόνι. Ακόμα έχει γιακά και μακρύ μανίκι, για να μην περνάει το δροσερό αεράκι του φθινοπώρου. Αγοράστε το τώρα με ένα κλικ εδώ.

ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΚΡΟΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΥΚ Λεπτομέρεια
19,99 EUR

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share