Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό το βελουτέ σετ από τα Bershka είναι η επιτομή της άνεσης

Κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ

17 Αυγούστου 2020 15:48
Αυτό το βελουτέ σετ από τα Bershka είναι η επιτομή της άνεσης

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το πιο άνετο και οικονομικό σετ για το πιο θηλυκό homewear αλλά και το γυμναστήριο.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ο υδράργυρος στα ύψη, κάτι το οποίο σημαίνει πως αποχωριζόμαστε τα μακρυμάνικα και "αφοσιωνόμαστε" σε τιραντάκια, κοντομάνικα, σορτσάκια και αέρινα φορέματα. Κι επειδή το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς και θέλει να είστε πάντα in fashion φορώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας, έψαξε και βρήκε για εσάς το πιο οικονομικό, άνετο αλλά και ταυτόχρονα θηλυκό σετ για τα βράδια στο μπαλκόνι αλλά και τις επισκέψεις στα στο γυμναστήριο.

Το σετ αποτελείται από ένα σορτσάκι και ένα μπλουζάκι με λεπτή τιράντα. Διατίθεται σε πολλά χρώματα για να διαλέξεις όποιο εσύ θέλεις και σου ταιριάζει, Επίσης μπορείς να αγοράσεις το κάθε κομμάτι ξεχωριστά ή και να κάνεις τους δικούς σου συνδυασμούς.

Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop τους. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ στην εκπληκτική τιμή των 9,99€!

Αγαπάς τα έντονα χρώματα; Τότε σίγουρα θα λατρέψεις αυτή τη γόβα στο απόλυτο χρώμα της σεζόν από τα Bershka

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka τη must have γόβα που φωνάζει από μακριά "άνοιξη" με μόλις 25,99 ευρώ!

Ποια γυναίκα δεν λατρεύει τα παπούτσια και ειδικά τα ψηλοτάκουνα; Ποια γυναίκα δεν έχει λατρέψει το δωμάτιο - παπουτσοθήκη της Κάρι Μπάντσο στη σειρά Sex & The City;

Το Athensmagazine.gr επειδή ξέρει τη μανία και την αγάπη σου για παντός είδους υποδήματα και δη τις γόβες κι επειδή θέλει να σε κρατά πάντα ενήμερη σχετικά με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, βρήκε για σένα σήμερα την τέλεια γόβα, στην τέλεια τιμή!

Είναι φούξια, είναι εξώφτερνη κι έχει υπέροχα κορδόνια που μπορείς να δέσεις σε όποιο ύψος του ποδιού σου εσύ θέλεις. Μπορείς να την κρατήσεις σε "low profile" δένοντας τη γύρω από τον αστράγαλό σου ή να δώσεις μια ιδιαίτερη νότα στην εμφάνισή σου τυλίγοντας την χιαστί γύρω από την γάμπα σου.

Κι αν ακόμη αναρωτιέσαι με τι μπορείς να τη συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το ψηλόμεσο τζιν με σκισίματα που θα κρατήσει ένα μίνιμαλ στιλ στην εμφάνιση σου και θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν στις γόβες σου!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share