Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Zara: Απογειώστε τις εμφανίσεις σας με αυτό το σορτς - Κοστίζει 25,95 ευρώ

Αγοράστε το!

17 Αυγούστου 2020 12:37
Zara: Απογειώστε τις εμφανίσεις σας με αυτό το σορτς - Κοστίζει 25,95 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέλετε να αγοράσετε ένα σορτσάκι, αλλά δεν έχετε βρει το κατάλληλο; Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε για εσάς ένα τέλειο σορτς από τα Zara που σίγουρα θα σας αρέσει. Μάλιστα, είναι και οικονομικό, αφού κοστίζει 25,95€.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε αυτό το γκρι ανθρακί σορτσάκι, το οποίο θα σας "ξετρελάνει", καθώς ταιριάζει σε όλες σας τις εμφανίσεις. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το τοπ που ταιριάζει απόλυτα.

Μια μικρή περιγραφή:

Ψηλόμεσο σορτς με πέντε τσέπες. Ξεβαμμένη όψη. Κάτω μέρος με τελείωμα χωρίς ραφές. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

ZW PREMIUM ΣΟΡΤΣ '90SΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
ΓΚΡΙ ΑΝΘΡΑΚΙ - 2553/252

The '90s Shorts In Asphalt Grey

Δείτε επίσης από τα Zara το ποδηλατικό κολάν που κάνει θραύση

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το ποδηλατικό κολάν που θα φοράς μέρα νύχτα και έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες με μόλις 12,95€.

Θα μπορούσες να το φορέσεις εκτός… ποδηλασίας; Έτσι νομίζουμε! Θα το τολμούσες; Εσύ θα μας πεις. Το είδαμε να εμφανίζεται στις πασαρέλες και έκτοτε έχει κάνει πολλές, απροσδόκητες εμφανίσεις και στους δρόμους των πόλεων.

Το Athensmagazine.gr για ακόμη μια φορά φρόντισε, έψαξε και βρήκε για εσάς το πιο οικονομικό κομμάτι της αγοράς και δεν είναι άλλο από το υπέροχο αυτό κολάν των καταστημάτων ZARA που δεν θα θες να αποχωριστείς μιας και μιλάμε για την επιτομή της άνεσης και της θηλυκότητας.

Πώς να φορέσεις το ποδηλατικό κολάν;Συνδυασμένο με XXL πουκάμισα, statement σανδάλια ή structured σακάκια, το ποδηλατικό κολάν έρχεται να αφήσει μια "αθλητική" υπόσχεση στα looks σου και μια αξιοσημείωτη εναλλακτική στα αναρίθμητα, floral φορέματα.

Κι αν θες να το συνδυάσεις και με τις βραδινές σου εμφανίσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας αλλά και στο e shop τους. Μην το σκέφτεσαι, καν΄το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share