Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βρήκαμε στα Stradivarius τον "ορισμό" του little black dress με μόλις 15,99€

Θα το λατρέψεις!

6 Αυγούστου 2020 15:58
Βρήκαμε στα Stradivarius τον

Βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius το απόλυτο must have κοντό φόρεμα που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες και κοστίζει μόλις 15,99€!

Ποια γυναίκα δεν θέλει να φοράει στην καθημερινότητα της άνετα και βολικά ρούχα; Τι καλύτερο λοιπόν από ένα oversize κοντό φόρεμα που παραπέμπει σε boyfriend look μιας και είναι η κακή μας συνήθεια να τους κλέβουμε τα μπλουζάκια και να τα κάνουμε φορέματα.

Σε μια σύντομη έρευνα στις σελίδες των αγαπημένων μας ηλεκτρονικών καταστημάτων,το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς στα καταστήματα Stradivarius που θα σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα από ποτέ και σου επιτρέπει να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους κατάλληλους βέβαια συνδυασμούς.

Θα το βρεις e shop των καταστημάτων Stradivarius στην εκπληκτική τιμή των 15,99€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι πώς θα κάνεις το τέλειο casual outfit, ρίξε μια ματιά στο απόλυτο μποτάκι της σεζόν!

Stradivarius: Τα σκουλαρίκια που έχουν λατρέψει όλες οι fashion bloggers κοστίζουν μόλις 5,99€

Βρήκαμε για σένα στα καταστήματα Stradivarius τα πιο σικάτα σκουλαρίκια που λάτρεψαν όλες οι διάσημες και έχουν γίνει ανάρπαστα!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο σικάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion με την τελευταία λέξη της μόδας!

Αυτή τη φορά δεν έχουμε να σου προτείνουμε κάποιο ρούχο ή παπούτσι αλλά ένα αξεσουάρ. Πρόκειται για ένα σετ που αποτελείται από εννιά ζευγάρια σκουλαρίκια από ρητίνη. Είναι όλα στις αποχρώσεις του χρυσού και σε κάποια θα βρεις λεπτομέρειες λευκές ή γαλάζιες.

Είναι όλα μοναδικά και φυσικά ευκολοφόρετα μιας και συνδυάζονται με όλα σου τα ρούχα και στυλ και μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ! Και το καλύτερο δεν το στο είπαμε ακόμη... Κοστίζουν μόλις 5,99€!

Αγόρασε τα από το e shop των καταστημάτων Stradivarius μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι προτιμάς τις πιο... ροκ εμφανίσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα μοναδικά σκουλαρίκια από τα καταστήματα Bershka!

 

Ροή ειδήσεων

Share