Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ZARA Summer Collection: Το denim πέδιλο που δεν θα θες να βγάλεις από τα πόδια σου

Θα το λατρέψεις!

3 Αυγούστου 2020 08:45
ZARA Summer Collection: Το denim πέδιλο που δεν θα θες να βγάλεις από τα πόδια σου

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το απόλυτο denim πέδιλο του καλοκαιριού που ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις και δεν θα θες να αποχωριστείς.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κορυφαία ρούχα και αξεσουάρ από τα αγαπημένα σας καταστήματα για να είστε πάντα in fashion και να γνωρίζετε τι βρίσκεται στη λίστα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Παραμείνετε λοιπόν μέσα στην μόδα και αυτό το καλοκαίρι χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

Σήμερα, εντοπίσαμε για εσάς το πέδιλο που θα σας συνοδεύει όλη μέρα καθώς ο σχεδιασμός του και το διακριτικό του τακούνι είναι τα στοιχεία που το καθιστούν ιδανικό τόσο για τις πρωινές σας εμφανίσεις στο γραφείο όσο και για τις βραδινές σας... εξορμήσεις.

Διαθέτει denim ύφασμα, κάτι το οποίο σημαίνει πως ταιριάζει απόλυτα με ένα total black look αλλά και με ένα total denim. Όπως και να το συνδυάσετε το σίγουρο είναι πως τα βλέμματα θα πέσουν στα... πόδια σας. Αν πάλι προτιμάτε κάτι πιο άνετο για τις καθημερινές σας βόλτες, δείτε εδώ το ανάγλυφο πέδιλο από τα καταστήματα Stradivarius που ξεπουλάει σαν τρελό.

Μην το σκέφτεστε, κάντε το δικό σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

Ανακαλύψαμε στα ZARA το μαύρο νραπέ φόρεμα που θα μετατρέψει τις βραδινές σου εξόδους σε... πασαρέλα!

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το ντραπέ φόρεμα που θα απογειώσει όλες σου τις εμφανίσεις και σίγουρα θα λατρέψεις.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς και σας βρίσκει καθημερινά τα πιο σικάτα και ταυτόχρονα οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Μιας και γνωρίζουμε πως αυτή την περίοδο τα καταστήματα έχουν season sales είπαμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να βρούμε τα κομμάτια που βρίσκονται σε προσφορά. Έτσι, χαζεύοντας στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω σε αυτό το υπέροχο φόρεμα από τα καταστήματα ZARA.

To σατινέ φόρεμα με λεπτές τιράντες και άνοιγμα στο πόδι είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου αυτό το καλοκαίρι μιας και με τους κατάλληλους συνδυασμούς θα μπορείς να το φοράς από το πρωί στο γραφείο μέχρι στη βραδινή σου έξοδο. Είναι η επιτομή της άνεσης και ταυτόχρονα της θηλυκότητας και είμαστε σίγουροι πως θα αγαπήσεις την τέλεια εφαρμογή πάνω στο σώμα σου.

Μην το σκέφτεσαι, κάν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι με τι μπορείς να το συνδυάσεις για να απογειώσεις τη βραδινή σου εμφάνιση, ρίξε μια ματιά σε αυτό το πέδιλο που έχει τρελάνει όλες τις instagrammers Και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share