Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Bershka: Βρήκαμε το must have σορτσάκι της σεζόν που θα φοράς μέρα νύχτα

Κοστίζει μόλις 7,99€

5 Ιουλίου 2020 15:38
Bershka: Βρήκαμε το must have σορτσάκι της σεζόν που θα φοράς μέρα νύχτα

Βρήκαμε για εσάς στα καταστήματα Bershka το πιο στιλάτο ψηλόμεσο σορτς που κάνει πάταγο και θα το βρείτε με 56% έκπτωση.

Το καλοκαίρι έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή του κι εμείς δεν έχουμε παρά να σκεφτόμαστε τα σορτσάκια, τις αέρινες φούστες και φορέματα και τα ανοιχτά παπούτσια.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα βρήκαμε για εσάς ένα ακόμη κομμάτι και δεν είναι άλλο από το τέλειο σορτσάκι από την καλοκαιρινή κολεξιόν των Bershka.

Είναι ένα κλασσικό, ψηλόμεσο σορτσάκι που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και να το συνδυάσεις με όλες σου τις εμφανίσεις. Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας καθώς και στο e shop τους με μόλις 7,99€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Kι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που αυτή τη σεζόν έχουν κάνει θραύση για να απογειώσεις το καλοκαιρινό λουκ σου.

"Ουρές" στα Bershka για το denim κορσέ που δεν θα θες να αποχωριστείς αυτό το καλοκαίρι

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το κορυφαίο denim μπλουζάκι - κορσέ που θα φοράς σε όλες σου τις εμφανίσεις και δεν θα θες να αποχωριστείς!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει καθημερινά για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα, σε μια σύντομη έρευνα που κάναμε, πέσαμε πάνω σε αυτό το μπλουζάκι που μας κίνησε το ενδιαφέρον.

Σίγουρα θα το λατρέψεις όσο κι εμείς! Είναι τζιν με ένα λεπτό διακριτικό φερμουάρ και το καλύτερο στο αφήσαμε για το τέλος... Έχει και ενσωματωμένο κορσέ! Οπότε το αποτέλεσμα είναι ένα και καθορισμένο πριν καν το φορέσεις. Θα απογειώσει κάθε καμπύλη του κορμιού σου κι εσύ θα φαίνεσαι υπέρλαμπρη.

Αν ανησυχείς για το συνδυασμό που θα μπορούσες να κάνεις θα σου συνιστούσαμε να το συνδυάσεις με ένα ξεφτισμένο mom fit τζιν μιας και είναι ένα απλό κομμάτι κι έτσι όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω στο κορμάκι σου και θα αποκτήσεις το τέλειο total denim outfit.

Μην το σκέφτεσαι, αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ στην εκπληκτική τιμή των 7,99€!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share