Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA: Το απόλυτο παπούτσι με τακούνι και με διαφάνεια τώρα μόνο 15,99€

Στιλάτη και οικονομική

3 Ιουλίου 2020 09:25
ZARA: Το απόλυτο παπούτσι με τακούνι και με διαφάνεια τώρα μόνο 15,99€

Η απόλυτη γόβα που όλες οι γυναίκες αγαπήσαμε και αποτελεί ακόμα μια κορυφαία τάση της μόδας, βρίσκεται στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς. Βρείτε την στα ZARA μόνο με 15,99€!

Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσεις και οι πρώτες προσφορές είναι και οι καλύτερες. Το Athensmagazine.gr τις βρίσκει καθημερινά και σας τις προτείνει. Σήμερα, βρήκαμε το παπούτσι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας, όπως και αυτό εδώ το μπλουζάκι που κοστίζει λιγότερο από 13 ευρώ.

Μην χάνετε χρόνο, είναι ένα κομμάτι που έχει τρελή ζήτηση για αυτό και μπορεί να μην την βρείτε. Μπείτε τώρα εδώ και αγοράστε την άμεσα, ώστε να μπορέσετε να την ευχαριστηθείτε όλο το καλοκαίρι. Κολακεύει το πόδι και αναδεικνύει την σιλουέτα σας, ενώ αναβαθμίζει και την εμφάνιση σας.

ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΑΠΟ ΒΙΝΥΛΙΟ ANIMAL PRINT
15,99€

Παπούτσι με τακούνι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα: μαύρο, λευκό και φίδι. Συνδυασμός στο εξωτερικό μέρος με διαφανές

ZARA: Το μίντι τραπέ φόρεμα στο απόλυτο χρώμα της σεζόν κοστίζει λιγότερο από 20€

Ανακαλύψαμε στα καταστήματα ZARA το μίντι ντραπέ φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα και κοστίζει μόλις 19,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει πάντα για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Έτσι και σήμερα χαζεύοντας στο e shop των καταστημάτων ZARA πέσαμε πάνω στο απόλυτο must have φόρεμα της σεζόν.

Είναι μίντι στράπλες κι ένα υπέροχο κόψιμο που αφήνει ακάλυπτο το ένα σου πόδι. Εφαρμόζει τέλεια πάνω στο σώμα σου και αναδεικνύει στο έπακρο όλη σου τη θηλυκότητα. Δεν χωράει καμία αμφιβολία πως μιλάμε για το απόλυτο κομμάτι από τη νέα summer collection.

Θα το βρεις σε αυτό το υπέροχο μοβ χρώμα που αποτελεί την κύρια τάση της σεζόν, ειδικά αν είσαι fan των έντονων χρωμάτων. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

Zara: Το μαύρο φόρεμα που ξεπουλάει σαν τρελό - Κοστίζει 12,99

Αυτό το μαύρο φόρεμα από τα Zara ξεπουλάει σαν τρελό και τσακίζει ταμία με την τιμή του, η οποία είναι μόλις στα 12,99 €! Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε βγάζει ασπροπρόσωπη ακόμα και σε γκράντε εμφανίσεις.

Έχει βολάν στο κάτω μέρος και το ύφασμα του είναι τέτοιο, ώστε να μην σε βαραίνει και να μην σε ζεσταίνει, τώρα που η θερμοκρασία έχει χτυπήσει κόκκινο. Επειδή ωστόσο τα λόγια είναι περιττά, δείτε πώς το περιγράφει η ίδια η εταιρία:


ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΛΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

19,95 EUR
12,99 EUR
-30%
ΜΑΥΡΟ - 5039/170

Κοντό φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και V ντεκολτέ με φιόγκο. Λεπτομέρεια σούρες. Κάτω μέρος με τελείωμα σε βολάν, από συνδυασμένο ασορτί ύφασμα. Αν πάλι, αγαπάτε την άνεση, δείτε εδώ την απόλυτη βερμούδα για το καλοκαίρι που κοστίζει μόνο 19,95 €

Ιδού και οι σχετικές φωτογραφίες:

Βρείτε το εδώ

 

Ροή ειδήσεων

Share