Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Ουρές" για αυτό το μαγιό στα H&M - Ολόσωμο με χιαστί σε τιμή σοκ μετά από έκπτωση 50%

Θα το φοράτε συνέχεια

23 Ιουνίου 2020 19:41

Τo Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο σικάτο και μοντέρνο ολόσωμο μαγιό στην αγορά. Θα το βρείτε στα H&M στην πιο οικονομική τιμή, μετά από έκπτωση 50%.

Πλήρως επενδυμένο μαγιό με χιαστί στο πάνω μέρος με μεταλλικό κούμπωμα στο πίσω σημείο του λαιμού. Μπροστά έχει ένα σχέδιο που θα λατρέψετε, αλλά και ένα ανοιχτό τμήμα στο πίσω μέρος. Αν θέλετε ωστόσο κάτι πιο παιχνιδιάρικο, δείτε εδώ ένα τιγρέ μαγιό.

Σίγουρα είναι ένα μαγιό που θα σας βολέψει, αφού μπορεί να φορεθεί και σαν μπλούζα. Κολακεύει τέλεια το σώμα και θα κλέψετε τις εντυπώσεις, ενώ οι φωτογραφίες σας με αυτό το μαγιό θα μαζέψουν ένα σωρό Likes. Αγοράστε το τώρα εδώ μόνο με 14,99 ευρώ.

Swimsuit High leg
14,99 €

Η&Μ: Το σορτσάκι που θα δώσει μια καλοκαιρινή νότα στο office look σου κοστίζει λιγότερο από 10€

Βρήκαμε για εσάς στα καταστήματα H&M το πιο στιλάτο σορτσάκι που κάνει πάταγο και κοστίζει μόλις 9,99€!

Το καλοκαίρι έχει μπεις για τα καλά κι εμείς δεν έχουμε παρά να σκεφτόμαστε τα σορτσάκια, τις αέρινες φούστες και φορέματα και τα ανοιχτά παπούτσια.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα βρήκαμε για εσάς ένα ακόμη κομμάτι και δεν είναι άλλο από το τέλειο σορτσάκι από τη νέα κολεξιόν των Η&Μ.

Είναι ένα κλασσικό, ψηλόμεσο σορτσάκι με ένα υπέροχο, ρομαντικό floral pattern που μπορείς να φοράς από το πρωί στο γραφείο με ένα blazer μέχρι το βράδυ στη βόλτα σου με ένα μίνιμαλ τοπ και να το συνδυάσεις με όλες σου τις εμφανίσεις. Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Η&Μ της χώρας αλλά και στο e shop τους. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Kι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που αυτή τη σεζόν έχουν κάνει θραύση για να απογειώσεις το ανοιξιάτικο λουκ σου.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share