Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Zara σούπερ προσφορά: Αγοράστε εμπριμέ ολόσωμη φόρμα μόνο με 19,99€

Μη χάσετε την ευκαιρία!

22 Ιουνίου 2020 10:32
Zara σούπερ προσφορά: Αγοράστε εμπριμέ ολόσωμη φόρμα μόνο με 19,99€

Θέλετε να αγοράσετε μία άνετη ολόσωμη φόρμα για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις; Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και σας παρουσιάζει μία εμπριμέ ολόσωμη φόρμα που σίγουρα θέλετε να έχετε στη ντουλάπα σας. Τη βρήκαμε στα Zara και είναι στη σούπερ τιμή των 19,99€ από 29,95.

Κοιτάζοντας λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια ριχτή μαύρη/εκρού ολόσωμη φόρμα με γιακά, V ντεκολτέ και κοντό μανίκι. Έχει λάστιχο στη μέση και κλείσιμο μπροστά με κουμπιά. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το μαύρο πέδιλο που ταιριάζει απόλυτα.

Μια μικρή περιγραφή

Ολόσωμη φόρμα με γιακά, V ντεκολτέ και κοντό μανίκι. Λάστιχο στη μέση. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά. Αν θέλετε να την αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

JOIN LIFE
Care for fiber: βισκόζη Join Life. Αυτή η ίνα προέρχεται από ξύλο δασών που τυγχάνουν μιας βιωσιμότερης διαχείρισης, όπου καλλιεργούνται δέντρα με ελεγχόμενο τρόπο με προγράμματα που διασφαλίζουν την αναδάσωσή τους. Παράγεται σε εγκαταστάσεις που πληρούν τις καλύτερες διαθέσιμες τεχνικές της ΕΕ (Βest Available Techniques - EU BAT), απαιτητικά περιβαλλοντικά πρότυπα που καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και μειώνουν τις εκπομπές και τη δημιουργία αποβλήτων.

ΕΜΠΡΙΜΕ ΡΙΧΤΗ ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
19,99 EUR
-30%

Δείτε επίσης το passepartout ψηλόμεσο παντελόνι από τα ZARA

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το πιο άνετο passepartout παντελόνι που έγινε ανάρπαστο στην εκπληκτική τιμή των 17,99€! Σε μια σύντομη έρευνα μας στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων, το μάτι μας σταμάτησε σε ένα υπέροχο ψηλόμεσο παντελόνι από τα ZARA. Βέβαια, ακόμη πιο δελεαστικό το έκανε η έξτρα χαμηλή τιμή του.

Τα ψηλόμεσα παντελόνια τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους και όχι άδικα γιατί χαρίζουν μια ψηλόλιγνη φιγούρα σε όλες τις γυναίκες, αναδεικνύουν τέλεια τις καμπύλες και φυσικά φοριούνται όλη μέρα. Μπορείς να τα συνδυάσεις το πρωί με ένα απλό T shirt και το βράδυ με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου.

Κι αν αναρωτιέσαι ποιος θα ήταν για εμάς ο ιδανικός ανοιξιάτικος συνδυασμός, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα επίσης από τα καταστήματα ZARA που σίγουρα θα λατρέψεις με την πρώτη ματιά.

Μην το σκέφτεσαι, απλά κάνε ένα κλικ εδώ και αγόρασε το!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share