Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Bershka: Το ιδιαίτερο τιγρέ ολόσωμο μαγιό που έχει προκαλέσει φρενίτιδα!

Θα το λατρέψεις!

21 Ιουνίου 2020 15:09
Bershka: Το ιδιαίτερο τιγρέ ολόσωμο μαγιό που έχει προκαλέσει φρενίτιδα!

Μετράμε αντίστροφα για τις καλοκαιρινές διακοπές και τις ατελείωτες βουτιές και φυσικά το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς στα καταστήματα Bershka το πιο... wild μαγιό της σεζόν με μόλις 19,99€ για να "τρελάνετε" όλη την παραλία!

Τα Bershka φημίζονται για τα μαγιό τους και όπως κάθε χρόνο, κυκλοφορούν κομμάτια που είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Σε μια σύντομη έρευνα στο διαδικτυακό τους κατάστημα πέσαμε σε αυτό το υπέροχο τιγρέ ολόσωμο μαγιό που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα τους. Είναι κολακευτικό για όλα τα σωματότυπα και το ιδιαίτερο κόψιμο του με τη ζώνη στη μέση είναι αυτό που μας έκανε να το ερωτευτούμε.

Προλάβετε γιατί όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία θα ανεβαίνουν και οι τιμές. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας καθώς και στο e shop τους. Μην το σκέφτεστε, κάντε το δικό σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέστε με τι να το συνδυάσετε για να ολοκληρώσετε την καλοκαιρινή σας εμφάνιση στην παραλία, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το κιμονό και να είστε σίγουρες πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σας.

Bershka: Το φόρεμα που κατέβηκε από τα... "αστέρια" και έχει τρελάνει όλες τις instagrammers

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το φόρεμα που κατέβηκε από τα... αστέρια και έχει τρελάνει όλες τις instagrammers με λιγότερο από 10 ευρώ!

Όταν ένα ρούχο ή αξεσουάρ κυκλοφορεί σε limited edition εννοείται πως δεν αφήνεις την ευκαιρία να πάει χαμένη και τρέχεις να το προλάβεις. Έτσι το Athensmagazine.gr φρόντισε, έψαξε και βρήκε για εσάς το εκπληκτικό αυτό φόρεμα που θα βρείτε στα καταστήματα Bershka. Μην αργείτε όμως γιατί ο αριθμός των κομματιών είναι περιορισμένος.

Μιλάμε για ένα φόρεμα από τούλι που το pattern του είναι εμπνευσμένο από το ζωδιακό κύκλο. Το λατρέψαμε και βρήκαμε τρόπο να το φοράμε όλη μέρα, κάνοντας το λίγο πιο casual για τις πρωινές μας βόλτες. Κάλλιστα όμως μπορεί να σε συνοδεύσει και στις βραδινές σου εμφανίσεις συνδυάζοντας το με το κατάλληλο παπούτσι, κι αν αναρωτιέσαι ποιο θα ήταν το κατάλληλο παπούτσι, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που έχουν λατρέψει όλες οι fashion bloggers.

Μην το σκέφτεσαι, κάν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Ροή ειδήσεων

Share