Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Stradivarius: Βρήκαμε το τζιν τζάκετ που θα σου κρατήσει συντροφιά τα καλοκαιρινά βράδια

Κοστίζει μόλις 19,99

21 Ιουνίου 2020 12:49
Stradivarius: Βρήκαμε το τζιν τζάκετ που θα σου κρατήσει συντροφιά τα καλοκαιρινά βράδια

Βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius το απόλυτο τζιν τζάκετ που θα σε συνοδεύσει τα καλοκαιρινά βράδια και κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ.

Ναι μεν το καλοκαίρι μπορεί να είναι εδώ αλλά τα βράδια η θερμοκρασία πέφτει ελαφρώς και σε συνδυασμό με την υγρασία του νησιού, σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει κάτι στη βαλίτσα σου για να σου κρατήσει συντροφιά τα βράδια των διακοπών σου. Το Athensmagazine.gr όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα έψαξε και βρήκε ένα ακόμη κορυφαίο κομμάτι από τα αγαπημένα μας καταστήματα και δεν είναι άλλο από αυτό το τζιν τζάκετ με τα φουσκωτά μανίκια.

Πρόκειται για ένα basic κομμάτι που δεν σε δεσμεύει καθόλου στο υπόλοιπο ντύσιμο σου αφού μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα. Αν πάλι αναρωτιέσαι πώς θα το συνδυάσεις για τη βραδινή σου έξοδο, ιδανικός συνδυασμός για εμάς θα ήταν με ένα μίνιμαλ μαύρο φόρεμα και ένα ζευγάρι πέδιλα σε έντονο χρώμα, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που κάνουν θραύση αυτή τη σεζόν.

Το τζάκετ θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Stradivarius της χώρας καθώς και στο e shop τους, αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Stradivarius: Το απόλυτο must have φόρεμα που ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά

Βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius το απόλυτο must have κοντό φόρεμα που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες και κοστίζει μόλις 15,99€!

Ποια γυναίκα δεν θέλει να φοράει στην καθημερινότητα της άνετα και βολικά ρούχα; Τι καλύτερο λοιπόν από ένα oversize κοντό φόρεμα που παραπέμπει σε boyfriend look μιας και είναι η κακή μας συνήθεια να τους κλέβουμε τα μπλουζάκια και να τα κάνουμε φορέματα.

Σε μια σύντομη έρευνα στις σελίδες των αγαπημένων μας ηλεκτρονικών καταστημάτων,το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς στα καταστήματα Stradivarius που θα σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα από ποτέ και σου επιτρέπει να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους κατάλληλους βέβαια συνδυασμούς.

Θα το βρεις e shop των καταστημάτων Stradivarius στην εκπληκτική τιμή των 15,99€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι πώς θα κάνεις το τέλειο casual outfit, ρίξε μια ματιά στο απόλυτο μποτάκι της σεζόν!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share