Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Stradivarius: Το απόλυτο must have φόρεμα που ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά

Θα το λατρέψεις!

20 Ιουνίου 2020 15:33
Stradivarius: Το απόλυτο must have φόρεμα που ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά

Βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius το απόλυτο must have κοντό φόρεμα που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες και κοστίζει μόλις 15,99€!

Ποια γυναίκα δεν θέλει να φοράει στην καθημερινότητα της άνετα και βολικά ρούχα; Τι καλύτερο λοιπόν από ένα oversize κοντό φόρεμα που παραπέμπει σε boyfriend look μιας και είναι η κακή μας συνήθεια να τους κλέβουμε τα μπλουζάκια και να τα κάνουμε φορέματα.

Σε μια σύντομη έρευνα στις σελίδες των αγαπημένων μας ηλεκτρονικών καταστημάτων,το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς στα καταστήματα Stradivarius που θα σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα από ποτέ και σου επιτρέπει να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους κατάλληλους βέβαια συνδυασμούς.

Θα το βρεις e shop των καταστημάτων Stradivarius στην εκπληκτική τιμή των 15,99€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι πώς θα κάνεις το τέλειο casual outfit, ρίξε μια ματιά στο απόλυτο μποτάκι της σεζόν!

Stradivarius: Το ψηλόμεσο τζιν που θα σε κάνει το απόλυτο fashion icon σε τιμή "σοκ"!

Το Athensmagazine.gr βρίσκει για εσάς τα καλύτερα τζιν της αγοράς που δεν θα θες να αποχωριστείς και θα σου χαρίσουν την απόλυτη άνεση.

Το τζιν είναι μια καθημερινή και άνετη επιλογή που μπορεί να αναδείξει το σώμα σας και το στιλ σας! Σε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων κάναμε μια στάση σε αυτό των καταστημάτων Stradivarius μιας και το μάτι μας κόλλησε στο νέο κομμάτι της καλοκαιρινής τους κολεξιόν και δεν είναι άλλο από αυτό το ψηλόμεσο τζιν με σκισίματα που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες.

Είναι ένα κομμάτι που μπορείς να φοράς όλη μέρα και να σε συνοδεύσει σε όλες σου τις εμφανίσεις καθώς εκτός από άνεση σου χαρίζει απόλυτο στυλ και θηλυκότητα. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμη... Κοστίζει μόλις 12,99€! Μην το σκέφτεσαι, αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις προκειμένου να κάνεις την απόλυτη καλοκαιρινή εμφάνιση, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα κορυφαία πέδιλα από τα καταστήματα ZARA που έχουν λατρέψει όλες οι influencers.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share