Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η&Μ: Το σορτσάκι που θα δώσει μια καλοκαιρινή νότα στο office look σου κοστίζει λιγότερο από 10€

Θα το λατρέψεις!

20 Ιουνίου 2020 13:52
Η&Μ: Το σορτσάκι που θα δώσει μια καλοκαιρινή νότα στο office look σου κοστίζει λιγότερο από 10€

Βρήκαμε για εσάς στα καταστήματα H&M το πιο στιλάτο σορτσάκι που κάνει πάταγο και κοστίζει μόλις 9,99€!

Το καλοκαίρι έχει μπεις για τα καλά κι εμείς δεν έχουμε παρά να σκεφτόμαστε τα σορτσάκια, τις αέρινες φούστες και φορέματα και τα ανοιχτά παπούτσια.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα βρήκαμε για εσάς ένα ακόμη κομμάτι και δεν είναι άλλο από το τέλειο σορτσάκι από τη νέα κολεξιόν των Η&Μ.

Είναι ένα κλασσικό, ψηλόμεσο σορτσάκι με ένα υπέροχο, ρομαντικό floral pattern που μπορείς να φοράς από το πρωί στο γραφείο με ένα blazer μέχρι το βράδυ στη βόλτα σου με ένα μίνιμαλ τοπ και να το συνδυάσεις με όλες σου τις εμφανίσεις. Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Η&Μ της χώρας αλλά και στο e shop τους. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Kι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που αυτή τη σεζόν έχουν κάνει θραύση για να απογειώσεις το ανοιξιάτικο λουκ σου.

Ολόσωμη φόρμα από τα H&M με 12,99€ από 30€ - Θα σας βολέψει

Όλες μας συμφωνούμε ομόφωνα ότι η ολόσωμη φόρμα είναι από τα πιο βολικά ρούχα που υπάρχουν. Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς την πιο οικονομική στα Η&Μ, και κοστίζει μόλις 12,99€!

Μπορεί να φορεθεί παντού, αφού ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, και δεν χρειάζεται να σκεφτείτε ποιο παντελόνι ταιριάζει με ποια μπλούζα. Σας έχουμε βρει ακόμα μια πιο κλασική, και μάλιστα σε τιμή σοκ.

Αυτή η κρεμ ολόσωμη φόρμα με λαιμόκοψη V και χρυσές λεπτομέρειες, είναι ελαστική και έχει ένα ζωνάκι στη μέση που θα τονίσει τέλεια την μέση και τις καμπύλες σας. Αγοράστε την με ένα κλικ εδώ με έκπτωση 57%!

Crêpe jumpsuit
12,99 € 29,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share