Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA Special Prices: Το lingerie τοπ που δεν θα θες να αποχωριστείς έχει 30% έκπτωση

Πρόλαβε το!

20 Ιουνίου 2020 13:19
ZARA Special Prices: Το lingerie τοπ που δεν θα θες να αποχωριστείς έχει 30% έκπτωση

Ποια γυναίκα δεν θέλει να είναι in fashion και να κυκλοφορεί με την τελευταία λέξη της μόδας; Μάλλον καμία!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει καθημερινά για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς! Έτσι και σήμερα βρήκε στο e shop των καταστημάτων ZARA το lingerie μπλουζάκι με λεπτές τιράντες και λεπτομέρεια από δαντέλα που θα αναδείξει τη θηλυκότητα σου και θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας αλλά και στο e shop τους στην εκπληκτική τιμή των 12,99€!Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις για τη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτό το λευκό παντελόνι με καμπάνα και κάνε την απόλυτη καλοκαιρινή έξοδο, συνοδευόμενη πάντα από τα ψηλοτάκουνα σου!

Εκπτώσεις σοκ στα ZARA - Τσάντα shopper με animal print μόνο 12,99€

Το Zara έχει ξεκινήσει εκπτώσεις που θα σας ξετρελάνουν, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι χρειάζεστε για το καλοκαίρι σε τιμές έκπληξη. Το Athensmagazine.gr βρήκε την τσάντα που χωράει τα πάντα μόνο με 12,99 ευρώ.

Με αυτή την τσάντα θα μπορέσετε να κάνετε τα ψώνια σας στην πόλη το πρωί, αλλά και να πάτε και παραλία, με το σχέδιο animal print να σας κρατάει πάντα στιλάτες. Και αν σας αρέσουν τα animal print ρούχα, ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το φόρεμα, που βρίσκεται επίσης σε έκπτωση.

Αγοράστε την τώρα με ένα κλικ εδώ, πριν εξαντληθεί. Δεν θα βρείτε καλύτερη σε αυτή την τιμή!

Περιγραφή

Τσάντα σε σχέδιο shopper και χρώμα λεοπάρ. Animal print στο εξωτερικό μέρος και στα λουριά ώμου. Εσωτερική επένδυση.

ΤΣΑΝΤΑ SHOPPER ΑΠΟ ΥΦΑΣΜΑ ΜΕ ANIMAL PRINT Λεπτομέρεια
12,99 EUR

ZARA Special Prices: Το παντελόνι που θα δώσει μια νότα καλοκαιριού στο office look σου

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το παντελόνι στο απόλυτο χρώμα της σεζόν που θα δώσει στο αυστηρό office look σου μια νότα καλοκαιριού.

Σε μια σύντομη έρευνα μας στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων, το μάτι μας σταμάτησε σε ένα υπέροχο παντελόνι από τα ZARA. Βέβαια, ακόμη πιο δελεαστικό το έκανε χαμηλή τιμή.

Τα παντελόνια se ίσια γραμμή τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους και όχι άδικα γιατί χαρίζουν μια ψηλόλιγνη φιγούρα σε όλες τις γυναίκες, αναδεικνύουν τέλεια τις καμπύλες και φυσικά φοριούνται όλη μέρα.Μπορείς να τα συνδυάσεις το πρωί με ένα απλό T shirt και το σακάκι σου για την τέλεια εμφάνιση στο γραφείο και το βράδυ με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου.

Κι αν αναρωτιέσαι ποιος θα ήταν για εμάς ο ιδανικός ανοιξιάτικος συνδυασμός, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα επίσης από τα καταστήματα ZARA που σίγουρα θα λατρέψεις από την πρώτη ματιά.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας αλλά και στο e shop τους με μόλις 12,99€. Μην το σκέφτεσαι, απλά κάνε ένα κλικ εδώ και αγόρασε το!

 

Ροή ειδήσεων

Share