Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ολόσωμη φόρμα από τα H&M με 12,99€ από 30€ - Θα σας βολέψει

Μην την χάσετε

18 Ιουνίου 2020 19:35
Ολόσωμη φόρμα από τα H&M με 12,99€ από 30€ - Θα σας βολέψει

Όλες μας συμφωνούμε ομόφωνα ότι η ολόσωμη φόρμα είναι από τα πιο βολικά ρούχα που υπάρχουν. Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς την πιο οικονομική στα Η&Μ, και κοστίζει μόλις 12,99€!

Μπορεί να φορεθεί παντού, αφού ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, και δεν χρειάζεται να σκεφτείτε ποιο παντελόνι ταιριάζει με ποια μπλούζα. Σας έχουμε βρει ακόμα μια πιο κλασική, και μάλιστα σε τιμή σοκ.

Αυτή η κρεμ ολόσωμη φόρμα με λαιμόκοψη V και χρυσές λεπτομέρειες, είναι ελαστική και έχει ένα ζωνάκι στη μέση που θα τονίσει τέλεια την μέση και τις καμπύλες σας. Αγοράστε την με ένα κλικ εδώ με έκπτωση 57%!

Crêpe jumpsuit
12,99 € 29,99 €

Η&Μ online ξεπούλημα: Το πιο άνετο σορτσάκι για τις προπονήσεις σου κοστίζει μόλις 6,99€

Το Athensmagazine.gr φροντίζει πάντα να βρίσκει για εσένα τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Έτσι και σήμερα βρήκαμε το κορυφαίο σορτσάκι της σεζόν για να απογειώσεις της προπονήσεις σου.

Σε μια σύντομη έρευνα που κάναμε στο e shop των καταστημάτων Η&Μ πέσαμε πάνω σε αυτό το σορτσάκι και το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. Ο λόγος; Είναι η επιτομή της άνεσης και ταυτόχρονα της θηλυκότητας. Μπορεί πολλές από εμάς να νομίζουν πως το μόνο κομμάτι που κάνει σέξι μια αθλητική εμφάνιση είναι ένα αθλητικό κολάν αλλά εμείς σήμερα θα σου δείξουμε μια άλλη όψη λίγο πιο... καλοκαιρινή.

Το υπέροχο αυτό σορτσάκι θα το βρεις σε δυο υπέροχα χρώματα, μαύρο και χακί για να διαλέξεις όποιο σου αρέσει. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμα... Κοστίζει μόλις 6,99€. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Ιδανικός συνδυασμός για εμάς θα ήταν ένα ζευγάρι πολύχρωμα αθλητικά, ρίξε μια ματιά σε αυτά που κάνουν θραύση αυτή τη σεζόν.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share